Soţia lui PEPE e campioană la cărat sacoşe! A făcut ”piaţa” nemachiată şi mulată

Raluca Pastrama pepe

Faptul că Raluca Pastramă este atât o soţie, cât şi o mămică fericită şi împlinită, deja nu mai este un secret pentru nimeni.

Aleasa inimii lui Pepe şi-a „demonstrat“ împlinirea în nenumărate rânduri, iar de când a devenit mămică a doua oară,Raluca Pastramă mai că radiază de fericire. Nici nu e de mirare că e o femeie împlinită, mai ales dacă aruncăm o privire asupra ultimei apariţii pe care a avut-o soţia lui Pepe, atunci când a purtat o rochie roşie cât se poate de decoltată şi a întors toate privirile, la botezul fetiţei Andei Adam, care a avut loc în urmă cu câteva zile.

Totuşi, despre ultima apariţie a Ralucăi Pastramă nu ne putem da noi cu părerea, pentru că o face cel mai bine Verdict.ro, site-ul numărul 1 de fashion review din România, care a analizat în amănunt o ţinută purtată de către soţia lui Pepe.

În urmă cu câteva zile, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fotografiat-o pe Raluca Pastramă în momentul în care şi-a terminat de făcut cumpărăturile într-un supermarket din zona Pipera, din Capitală, după care s-a urcat în maşina pe care Pepe i-a făcut-o cadou, un Mercedes CLS alb, şi a pornit spre casă. Când a ieşit din magazin, în după-amiaza de marţi,Raluca Pastramă părea aproape de nerecunoscut, asta dacă ar fi să ne ghidăm după faptul că de la apariţiile sexy cu care ne-a obişnuit, aceasta a trecut la o ţinută comodă din care nu au lipsit colanţii, un tricou, dar şi încălţările sport. Ca să nu mai vorbim despre cele trei sacoşe pline ochi pe care Raluca Pastramă le-a dus de una singură până la maşină.

Cât despre capitolul make-up, când vine vorba despre făcutul de cumpărături, soţia lui Pepe pare să fie mai naturală ca oricând,  pentru că pe chipul Ralucăi Pastramă nu poate fi zărit nici măcar un firicel de machiaj.

De asemenea, orele pe care le-a petrecut în sala de sport, dar şi alimentaţia corespunzătoare pe care se ştie foarte bine că aceasta o respectă cu stricteţe, par să fi dat roade, pentru că s-ar părea că Raluca Pastramă a ajuns să aibă o siluetă demnă de invidiat, fără niciun kilogram în plus.