Soţul Israelei Vodovoz, scos din sărite în direct: „Mă rog la Dumnezeu să divorţez mai repede”

Israela

Nu mai e cale de împăcare între Liviu Arteni şi Israela Vodovoz. După un deceniu de mariaj, cei doi au ajuns în pragul divorţului şi nu vor să mai audă de o posibilă reconciliere, scrie Libertatea.

Liviu Arteni îşi doreşte cu disperare să divorţeze cât mai repede de soţia lui şi e dispus să renunţe la partea lui de avere pentru a se vedea liber. Bărbatul de 45 de ani nu mai suportă gândul că divorţul se tot tărăgănează, iar luni seara a izbucnit cu acuze la adresa femeii de afaceri, în vârstă de 70 de ani.

„Te asigur că este ultima emisiune la care venim împreună. Mă rog la Dumnezeu să iasă mai repede divorţul ăla şi să uit numele tău. Îţi jur că nu mai vin cu tine în emisiune. Să te scapi de un nebun! Vreau asta de ani de zile. Du-te şi fă-ți buletinul o dată şi dă-mi divorţul. Jur că o să te eliberez foarte repede. Nu îmi trebuie nimic, jur cu mâna pe inimă. Nu pune mâna pe mine. M-ai adus la disperare. Mă disperi, înţelegi? Nu mai pot, nu mai vreau să stau lângă tine”, a tunat el, în emisiunea Un show păcătos.