Statul Islamic a masacrat 175 de muncitori de la o fabrică de ciment din Siria

Statul Islamic

Militanţii Statului Islamic au masacrat peste 175 de muncitori, angajaţi la o fabrică ce producea ciment. Cu o zi înainte autorităţile siriene aveau informaţii dspre dispariţia a cel puţin 300 de persoane care lucrau la fabrică.

Statul Islamic a masacrat 175 de muncitori ai unei fabrici de ciment din apropiere de Damasc, pe care îi capturase cu o zi înainte şi care fuseseră daţi dispăruţi.

Joi, agenţia siriană raporta, citând surse din Ministerul Industriei, dispariţia a peste 300 de civili sirieni în urma unui atac al SI asupra fabricii de ciment Badiyah, situată în periferia Dmeirului, la aproximativ 50 de km de Damasc, potrivit rt.com.

Administratorul fabricii informase agenţia France Presse că muncitorii fabricii atacate de Statul Islamic nu erau de găsit . „Nu am reuşit să dăm de urma familiilor lor încă de luni, după atacul jihadiştilor asupra fabricii de ciment. Nu avem nicio informaţie despre locul în care ar putea fi aceştia”, spunea, joi, la rândul său, un locuitor din oraşul sirian Dmeir.