ŞTEFAN BĂNICĂ Junior, presat să se căsătorească! Lavinia Pârva îi forţează mâna s-o ducă la ALTAR

Banica1

Lavinia Pârva este o norocoasă, căci se numără printre persoanele care au noroc de soacră bună. Mama lui Bănică are o relație de excepți cu artista și chiar se vizitează des, scrie Cancan.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Lavinia Pârva (30 de ani) a dus relația cu soacra la un alt nivel, iar de la o vreme au devenit chiar prietene. Ștefan Bănică nu a făcut nimic în acest sens, ci a lăsat lucrurile să decurgă normal.

Sanda Liteanu a devenit atât de bună prietenă cu Lavinia încât cele două ies la cafea foarte des, se vizitează și , mai mult, mama cântărețului speră la o căsătorie între fiul ei și Lavinia.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Pe lângă asta, Lavinia Liteanu își mai dorește un nepot de la Bănică și Lavinia, iar pentru asta le tot spune că ar fi timpul după atâția ani să facă și acest pas.

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii din două relații trecute, pe Radu Ștefan pe care îl are cu Camelia Constantinescu, dar și pe Violeta, fiica sa cu Andreea Marin. „Sandra se înțelege foarte bine atât cu Camelia, cât și cu Andreea, însă acum, mai apropiată este de Lavinia, cu care se întâlnește cel mai des. Este mama și Ștefan și își mai dorește un nepot. Vrea să aibă casa plină. Așteaptă și de la Lavinia, dar, mai ales, să se căsătorească. Trebuie să facă pasul cel mare.”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică