Mai ceva CA-N FILME! Stela Popescu a recunoscut ca si-a inselat sotul! Surpriza este, insa, cu cine…

10640

Actrita Stela Popescu a trait povesti de dragoste demne de filmele romantice care au facut istorie. Stela Popescu si-a inselat primul sot cu marea ei dragoste, Puiu Maximilian! „Nu toti au sansa sa intalneasca dragostea absoluta!” Actrita a divortat in ciuda rugamintilor partenerului!

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

Marea actrita era casatorita, de opt ani, cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Protagonista noastra era o femeie cu obligatii, dar spune ca nu regreta nicio clipa ca a indraznit sa traiasca fericirea absoluta in ciuda comentariilor rautacioase.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

 puiu-maximilian tinatara9988

Dupa cateva saptamani de relatie cu Maximilian, si-a parasit partenerul de viata oficial, in ciuda rugamintilor lui de a-i mai da o sansa. Omul de teatru a facut tot posibilul sa se impace cu sotia lui, dar Stela Popescu era deja “vrajita” de sufletul ei pereche. Astazi, la 16 ani de la decesul regretatului textier, partenera de scena a lui Alexandru Arsinel marturiseste ca inca sufera dupa iubirea pierduta.

Si acum cand ma uit la poze cu mine si cu Puiu, ma podidesc lacrimile, dar imi si dau seama cat de norocoasa am fost. Nu toti au sansa sa intalneasca dragostea absoluta, mai presus de cuvinte, bariere si interese. Eu chiar pot sa spun ca Puiu este sufletul meu pereche si ca l-am iubit de cand l-am vazut prima oara”