Stilul de viață extravagant al unei tinere de 23 de ani. Aruncă o avere pe operații estetice și haine de firmă

bogata

Julia Stakhiva, o ucraineancă de 23 de ani, stabilită în Londra, aruncă 200.000 de lire sterline pe an pe haine de designeri celebri, 30.000 de lire pe operații estetice și pe albirea dinților, a avut prima geantă de firmă la vârsta de nouă ani, iar pentru a se tunde sau pentru a beneficia de tratamente de înfrumusețare ia avionul din două în două luni de la Londra la Moscova.

Aceasta este viața unei tinere care e ținută în puf de părinții ei bogați, de origine ucraineană, care deși este unul dintre cei mai avuți copii de pe Instagram, ea consideră nu e răsfățată de părinții ei. Julia își face operații estetice și tratamente de înfrumusețare de la vârsta de 18 ani și are angajată o asistentă care trebuie să se asigure că aceasta nu se îmbată prea tare când iese la petreceri. Garderoba Juliei valorează peste 1,5 milioane de lire sterline, se plimbă cu propriul Ferrari, merge tot timpul în vacante exotice și a ajuns în atentia presei din Marea Britanie, tocmai datorită stiului ei de viata extravagant, finanțat de părinții ei putred e bogați.

„Părintii mei mi-au cumpărat prima geantă Louis Vouitton și primii pantofi Gucci când aveam nouă ani. M-au învățat cu lucruri fine. De la vârsta de 16 ani , am cheltuit cel puțin 17.000 de lire sterline pe luna doar pe haine. Știu să traiesc doar în lux, iar ai mei au avut grija mereu să îmi ofere ce e mai bun. Oamenii cred că sunt o răsfățată, însă doar m-am născut într-o familie bogată. Nu e vina mea!”, insistă tânăra, care spune că nu se consideră specială. Julia locuiește în Londra de când era o adolescentă după ce părinții ei s-au mutat în Anglia, unde conduc o afacere de succes de producție de alimente.

„Părinții mei înțeleg încercările mele de a deveni perfectă. Să fii sănătos și să arăți bine e cel mai important lucru din lume. Operațiile estetice sunt foarte importante pentur mine, este despre a investi în tine. Cheltuiți-vă banii pe tratemente de înfrumusețare, nu pe mâncare. Tu mănânci pizza, eu arăt bine”, a spus tânăra, care recunoaște că de la 18 ani, din două în două luni, își injectează buzele cu botox, se operează pe fund pentru îndepărtarea grăsimii, își subțiază pomeții, și-a pus silicoane. Viața spectaculoasă a Juliei face parte și dintr-un reportaj al postului de televiziune Channel 4, intitulat „Copiii bogati ai Instagramului”.