Sucul care te scapă de kilograme fără să ții dietă

Suc slabit

Persoanele supraponderale se pot confrunta cu tot felul de probleme de sănătate din cauza greutăţii: boli cardiovasculare, tensiune arterială, diabet… Iar suita de diete ţinute de-a lungul timpului, fără să aibă vreun efect mulţumitor asupra corpului lor, de asemenea poate afecta starea de sănătate.

O băutură pe care ţi-o poţi prepara singură, acasă te ajută însă să dai jos kilogramele nedorite, fără să ţii vreun fel fe de regim.

Ingrediente necesare pentru sucul care te scapă de kilograme:

  • O cană cu apă fiartă
  • O linguriţă de chimion pisat
  • Coaja de lămâie
  • Un sfert de linguriţă de scorţişoară
  • Jumătate de linguriţă de ghimbir
  • O lingură de miere

Mod de preparare:

Prepararea acestui suc este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să pui toate ingredientele în paharul de apă fiartă. Sucul se consumă o dată pe zi. În cazul în care nu ţii nici un fel de regim, în paralel, fii mai atentă la alimentele pe care le mănânci, pentru că este, în primul rând, important pentru sănătatea ta şi pentru starea generală a organismului.

Amestecul nu trebuie să înlocuiască mesele de peste zi, ci poate fi consumat ca o gustare. Băutura te ajută să dai jos șase kilograme într-un timp foarte scurt. De mare ajutor însă îți va fi și sportul, în combinație cu alimentația sănătoasă. Iar cel mai grăitor exemplu este cel al unei americance, care a reușit să slăbească 45 de kilograme, fără vreun regim alimentar. Astfel, secretul performanței lui Lindsey Briand a fost atenția acordată mâncării pe care o consumă.