SUPER-BILET la pariuri: are PONTURI pe toată săptămâna! COTA FINALĂ e şoc: 1250!

PariuriS

După biletele excelente de săptămâna trecută, este momentul pentru un nou bilet de cotă mare. În această săptămână, FanatikSport a pregătit un bilet genial, iar cota sa îi lasă pe toţi cu gura căscată. Mai precis, bieltul are cota finală 1250 şi conţine mai multe ponturi, toate unul şi unul. Şi cu mari şanse de CÂŞTIG!

Iar primul meci începe de abia joi, aşa că e timp suficient de pariat. Fiecare meci a fost analizat cu migala de catre echipa FanatikSport, care se poate lăuda cu multe bilete de cotă mare, care au intrat. Cele mai frumoase reuşite sunt cele de lunile trecute, cota 422, cota 510, dar şi cota 55 (care fusese iniţial cota 1060!).

Trebuie mereu încercat să golim casele de pariuri de bani, iar cea mai rapidă metodă este cu bilete de cote mari.

Bilet de cotă 638

Totusi, acest BILET DE COTA 1.250 este accesibil doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! Aboneaza-te acum pentru a beneficia de bilete de siguranta, detalii despre meciuri suspecte – blaturi, ponturi progresive, bilete de cote mari!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL: biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).