BIANCA DRĂGUŞANU, numele cu care va fi externată fetiţa ei! Nu are nici o legătură cu Slav

Bianca

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit, luni, părinţi, iar asta i-a adus în culmea fericirii. Vedeta a născut prin cezariană o fetiţă pe care o va numi Sofia Natalia, iar acum se recuperează în spital după intervenţia chirurgicală, urmând ca astăzi să se externeze.

bianca-dragusanu-a-nascut-o-fetita-2

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Numele pe care îl poartă micuţa Biancăi în acest moment este Natalia Sofia Drăguşanu Calintir, doarece blonda nu este căsătorită cu Victor Slav, iar la maternitate se ia în considerare numele mamei. Sofia va purta numele Slav abia după ce Victor va fi înregistrat ca fiind tatăl micuţei.

Un român este CEL MAI BUN PARIOR din LUME! Are procentaj de peste 90%! CUM POTI AFLA CE pariaza zilnic

Data în care a venit pe lume fiica Biancăi Drăguşanu este importantă pentru viitorul ei. Un numerolog a vorbit despre semnificaţia datei de naştere a fiicei Biancăi Drăguşanu.

„Vine într-o zi specială. Pe o dată de 8, are o vibraţie a naşterii de 8. Va fi o luptătoare, ambiţioasă, dar care va avea şi un mare echilibru. Va avea o intuiţie aparte. Va încerca întotdeauna să facăă mult bine celor din jur. După nume va avea o vibraţie 7. Va avea o mare înclinaţie către zona de spiritualitate. Va dori foarte mult să facă bine, va avea o misiune aparte pentru că are o intuiţie extrem de bună şi o să aibă un simţ artistic dezvoltat. O să fie atentă la detalii şi se va exprima cu foarte multă iubire. Este un copil extrem de binecuvântat„, a declarat Cristina Udrescu.