Surpriza URIAȘĂ pe care i-o pregătește, de peste Ocean, Alina Vidican lui Cristi Borcea!

img (11)

Alina Vidican pare să fie decisă să facă tot felul de surprize actualului ei soț, Cristi Borcea. Așa că, de peste Ocean, timișoreanca se pregătește să facă un gest care, cu siguranță, îl va lăsa cu gura căscată pe fostul acționar dinamovist.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

După ce au fost stabilite toate condițiile divorțului și după ce Alina Vidican s-a întors la Miami, așteptând cu nerăbdare termenul stabilit de instanță pentru ca despărțirea ei de Cristi Borcea să devină una oficială, blondina a luat o decizie incredibilă. Mai exact, timișoreanca vrea, din tot sufletul să își scoată tatuajul de pe scape, cel în care este înfățișată figura fostului acționar dinamovist, ea apelând deja, spun sursele noastre, la celebri esteticieni de peste Ocean pentru complicata procedură.

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

foto-alina-vidican-si-a-tatuat-chipul-lui-borcea-pe-spate-a-durat-noua-ore-ca-sa-l-faca-cristi-e-viata_4

Dar, cu toate acestea, spre surpriza tuturor, tatuajul de pe mână, cel în care îi este scris numele viitorului fost soț al ei îl va lăsa neatins, susținând că omul de afaceri este o fiugură prea importantă a trecutului ei pentru ca să dispară cu totul.

101

Au semnat un act de mediere
Potrivit surselor noastre, Vidican cere ca minorii să rămână la ea, milionarul urmând să aibă un program de vizitare a copiilor, evident după ce iese din închisoare. Omul de afaceri ar urma să achite şi cheltuielile de întreţinere. Cererea de divorţ vine ca urmare a vizitei pe care Alina Vidican i-a făcut-o milionarului în urmă cu câteva săptămâni la Penitenciarul Poarta Albă.
Mai mult, de curând, în direct, la ”Star la mare fitză”, Cristi Brancu a anunțat că fostul acționar de la Dinamo a devenit un bărbat liber: ”Cristi Borcea și Alina Vidican au semnat un act de mediere, care va fi prezentat la judecătorie, iar de atunci nu va mai sta nimic în calea divorțului. Cristi și Alina au semnat actele care vor fi prezentate la următorul termen, cu alte cuvinte, cei doi vor mai fi căsătoriți cât timp va mai fi până la umătorul termen. Chiar el a zis astăzi că se consideră un bărbat liber. Înțelegerea dintre ei a avut loc în luna martie și nu au mai apărut modificări”, a spus Cristi Brancu, în direct, la Antena Stars.
Ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care Valentina Pelinel a născut un băieţel, fiul fostului şef al echipei Dinamo.