Sute de pasageri blocaţi pe aeroporturile din Bucureşti şi Cluj. O cursă Wizz Air a fost anulată

Wizz

Sute de pasageri sunt blocaţi pe aeroportul din Cluj Napoca din cauza ceţii. Alte patru avioane ale companiilor Wizz Air, Tarom si Blue Air, care trebuiau să ajungă la Cluj în această dimineaţă sunt încă pe aeroportul din Bucureşti.

Zborurile de pe Aeroportul din Cluj-Napoca au fost reluate, asta după ce condiţiile meteo nu au făcut posibile decolarările şi aterizările. Din cauza ceţii, circa 400-500 de pasageri au aşteptat ore bune până la reluarea zborurilor.

MAGIE LA PARIURI: BLATUL de cotă 16 a intrat. URMEAZĂ două bilete MAGNIFICE: cotă 26 şi cotă 114

UPDATE: Zborul Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Bucureşti este programat pentru decolare la ora 13.50, faţă de ora iniţială de 06.45. De asemenea, zborul Wizz de la Cluj-Napoca spre Bucureşti este programat pentru decolare la ora 15.15, faţă de ora iniţială de 08.10, arată datele de pe website-ul operatorului. Cursa Tarom spre Cluj-Napoca este programată pentru ora 11.30. Şi zborul Blue Air de la Cluj spre Iaşi, cu ora de plecare la 10.20 este întârziat.

UPDATE – Zborul Wizz Air de la  Cluj-Napoca spre Alicante, care trebuia sa decoleze la 06.35, a fost anulat.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!

„Este vorba despre patru avioane care trebuiau să ajungă la Cluj. Au ca oră estimată de plecare ora 10.30. Blue Air nu a anunţat încă ora”, a declarat pentru ECONOMICA.NET Valentin Iordache, directorul de comunicare al Aeroportului Henri Coandă din Bucureşti.

Cinci curse de pe Aeroportul Cluj sunt intârziate, arată datele disponibile pe pagina de internet a aeroportului. La publicarea ştirii, reprezentanţii aeroportului din Cluj nu au putut fi contactaţi.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă, burniţă şi polei, valabile în mai multe localităţi din judeţele Cluj.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!