Talentată, dar săracă. Oana Radu a transformat sufrageria mamei ei în studio de repetiții

Oana Radu

Oana Radu, una dintre concurentele de la „Vocea României” a reușit să se facă cunoscută datorită talentului ei, însă nu a reușit să strângă avere din muzică. Artista este stâlpul familiei, așa că, banii câștigați din concerte se reinvestesc în procentaj mic în muzică. Așa că, Oana trebuie să facă sacrificii pentru a rămâne în topuri.

n timp ce mulți colegi de breaslă plătesc bani grei pentru a închiria sală de repetiții, iar unii dintre ei își deschid propriul studio de înregistrări, Oana Radu este nevoită să transforme sufrageria mamei sale în studio de repetiții. Deoarece nu cântă deocamdată cu o bandă de instrumentiști, Oanei îi este mult mai ușor să repete singură. Așa că, în fața unui laptop, cu microfonul în mână, blonda repetă de zor atât piesele din propriul repetoriu cât și coveruri.

Ștefan Bănică Jr. a pus monopol pe Sala Palatului

În timp ce Oana Radu repetă în propria sufragerie, Ștefan Bănică Jr. a pus monopol pe Sala Palatului, unde, de 14 ani, are cel puțin un concert pe an. Artistul repetă zilnic, alături de trupa lui, în una dintre încăperi, fiind singurul artist român care are acest privilegiu.