Tatăl copilului Andreei Mantea, suspect de apropiat de cântăreața Raluka

mitrea art

Luni seară a avut loc în Capitală Gala MMA RXF, eveniment la care a participat și luptătorul Cristian Mitrea, nimeni altul decât tatăl fiului Andreei Mantea. Printre susținătorii sportivului s-a numărat și cântăreața Raluka, de care Mitrea e din ce în ce mai apropiat în ultima vreme.

Raluka și Cristian Mitrea s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, dar s-au apropiat mai mult în sala de antrenamente, când tatăl copilului Andreei Mantea a luat-o la trânte didactice pe subțirica artistă. Deși s-a descurcat exemplar, Raluka a spus „pas” la un alt antrenament, declarând că este un sport mult prea agresiv pentru ea. Se pare însă că a uitat complet de agresivitate atunci când Mitrea a invitat-o la Gala MMA de luni seară, unde el a luptat în ring. Cu sufletul la gură, cântăreața a urmărit de pe margine partida lui Cristi și a fost în culmea fericirii când acesta a câștigat.

Considerând că i-a purtat noroc, imediat după ce și-a învins adversarul prin KO, din prima rundă, tatăl copilului Andreei Mantea a venit glonț în tribuna unde stătea Raluka, a îmbrățișat-o și a sărutat-o în văzul tuturor. La rândul ei, cântăreața i-a ridicat tricoul și l-a luat la pipăit ca să verifice dacă e rănit. În ciuda tuturor acestora, Raluka și Mitrea susțin că sunt doar foarte buni prieteni.