Taximetristul care a înapoiat 5.000 de lei unui client câștigă în cinci luni suma aceasta

luigi

Gestul taximetristului Luigi Unguritu, 50 de ani, din Craiova, care a înapoiat cei 5.000 de lei pierduţi de un client pe bancheta din spate a maşinii sale, a impresionat foarte multă lume.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Șoferul de taxi care a găsit portofelul cu 5.000 de lei în el, uitat de un client în mașina sa, nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, deși câștigă această sumă în cinci luni de muncă. Pentru că n-a putut să dea de urma clientului, taximetristul a dus portofelul la Secţia 3 Poliţie Craiova, iar oamenii legii l-au găsit pe proprietar, cei doi bărbaţi întâlnindu-se în faţa poliţiştilor.

„Sunt taximetrist de cinci ani. Am mai făcut taximetrie înainte, dar apoi am mai lucrat în alte locuri, iar acum m-am întors la această meserie. Muncesc mult şi ne descurcăm greu cu banii pe care îi avem lunar pentru că soţia mea este pensionată medical şi are doar 400 de lei lunar. Dar, să zicem că pot să asigur familiei un trai cât de cât decent“, a declarat pentru Gazeta de Sud, bărbatul.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Deși veniturile lunare nu prea îi permit să meargă în concedii, iar atunci când totuşi reuşeşte nu poate să stea mai mult de câteva zile, bărbatul nu s-a gândit nici măcar o secundă să păstreze banii pierduși de client.

„În timpul liber încerc să mă ocup, alături de familie, de treburile pe care le avem în gospodărie. Pentru plimbări nu prea avem timp şi nici veniturile nu sunt suficiente. Nu am mers niciodată mai mult de o săptămână în concediu şi am vizitat doar locuri din România“, a povestit Luigi Unguritu.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!