Dezvaluirile SOC lui Traian Basescu! Ce planuia un INTERLOP celebru sa ii faca familiei fostului presedinte

s604x0_14199668_840120269423967_8508599536412651456_n

Traian Băsescu a dezvăluit la România TV că a primit informaţii la sfârşitul primului mandat că unul din cei mai celebrii interlopi plănuia din spatele gratiilor să-i răpeasca una din cele două fete.

„Nu am avut vreun sentiment de teamă că mi se întâmplă ceva în timpul mandatelor de la Cotroceni. Au fost momente când le-am prevenit pe fete. Au fost nişte situaţii aflate dintr-o închisoare, în care un super-vestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia din fete. Informaţia a ajuns la mine, am atenţionat-o, dar şi structurile de securitate şi-au lăsat măsuri. Erau informaţii culese din puşcării, către sfârşitul primului mandat”, a spus fostul preşedinte.

Traian Băsescu a precizat că acţiunea se petrecea la sfârşitul primului mandat. La vremea aceea fata cea mică era mai slobodă şi exista riscul să-i pună ceva, un pacheţel de droguri, ceva să o compromită.

Cel mai celebru interlop despre care a vorbit la un moment dat preşedintele Băsescu a fost Ioan Clămparu zis şi Cap de porc, fiind cel mai temut interlop român de peste hotare. Cel mai mare traficant român de femei avea legături strânse cu clanul Cămătarilor din Bucureşti, care dominau lumea interlopă din Bucureşti.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a confirmat la România TV informaţiile prezentate în 2005 de către fostul şef SRI Radu Timofte, potrivit cărora au existat informaţii credibile privind tentative de asasinare venite din partea unor „grupări mafiote”.

Radu Timofte:” A vorbi despre pregatirea unui atentat este deja prea mult.Avem informatii secventiale, din partea unor oameni ai lumii interlope, in legatura cu structuri mafiote, structuri implicate in acte de coruptie, dispuse sa angajeze diferite alte persoane din afara teritoriului Romaniei, pentru a veni in Romania sa comita atentate. Am discutat acest lucru„.

 

Radu Timofte: Poate faptul ca fac public acest lucru ii va determina pe cei care intentioneaza asa ceva sa se linisteasca fiindca noi stim cite ceva. Nici eu nu va pot spune tot ce stiu in legatura cu aceste aspecte. Cert este ca am adus la cunostinta SPP acest lucru si inclusiv cu domnul presedinte Basescu am discutat acest lucru.”

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

„A fost un risc permanent, care nu era treaba preşedintelui. Instituţiile îşi adunau informaţiile şi era treaba lor să mă protejeze. (…) Asta mi-a spus şeful SRI, iar asta e o declaraţie publică. Am avut asemenea informaţii în diverse etape are mandatului meu”, a confirmat Băsescu.

Întrebat cine ar fi vrut să îl asasineze, Băsescu a spus că răspunsul se află în declaraţia lui Radu Timofte privind diverse „grupări de tip mafiot”.

Fostul preşedinte a spus ironic că ameninţările erau suficient de dese „cât să trăiască relaxat”.

„Niciodată nu m-a interesat ce fac (structurile de securitate -n.r.) din punct de vedere al securităţii mele. (…) Dacă te iei după mintea SPP, ar trebui să stai doar în zone oficiale, ar trebui să ieşi doar când nu e nimeni pe stradă, să nu te duci într-un restaurant”, a adăugat Băsescu.