TEST DE PERSONALITATE. Ce spune despre tine frunza preferată

Frunza test

Alegerile pe care le facem în viaţă spun multe despre ce fel de oameni suntem. Alege din colajul de mai jos frunza preferată şi apoi află cum poate fi interpretată opţiunea ta.

FRUNZA 1

Eşti talentată şi multilateral dezvoltată. Reuşeşti să te adaptezi oricând, oriunde. Mai mult ca sigur ai fost un elev cu rezultate excelente.

FRUNZA 2

Eşti spontană şi imprevizibilă. Nici tu nu ştii prea bine ce îţi doreşti şi acţionezi mereu în funcţie de ce îţi spune inima.

FRUNZA 3

Eşti preocupată de aparenţe şi foarte atentă la detalii. Ai tendinţa de a fi perfecţionistă şi de a lucra mai mult decât este cazul.

FRUNZA 4

Eşti o bună colegă, o soră înţelegătoare şi o soţie perfectă. Compasiunea şi empatia de care dai dovadă sunt cele două elemente care te fac să fii atât de iubită de către cei din jur.

FRUNZA 5

Eşti independentă din fire şi nu te temi de provocări. Ai încredere deplină în propria persoană. Ai tendinţa de a alege calea mai puţin uşoară atunci când vrei să obţii ceva.

FRUNZA 6

Vezi lucrurile altfel decât le vad cei din jur. Ai o perspectivă unică întotdeauna şi cei din jur te apreciază pentru asta. Adori să fii excentrică şi să epatezi.

FRUNZA 7

Adori compania oamenilor şi fugi de singurătate. Eşti întotdeauna cel care animă petrecerea şi reuşeşti să îi faci pe cei din jur să zâmbească.

FRUNZA 8

Eşti o persoană foarte intuitivă şi reuşeşti să „citeşti” oamenii cu care intri în contact. Păstrezi aparenţele în orice situaţie şi ai o imagine impecabilă.

FRUNZA 9

Eşti foarte practică şi nu faci nimic întâmplător. Ştii ca orice situaţie are avantajele şi dezavantajele sale aşa că îţi calculezi mereu fiecare pas.