Toata lumea crede ca nevasta lui Marcel Toader e la ferma, dar noi am prins-o in Bucuresti

Maria ferma

Maria Constantin apare, in calitate de concurenta, la o ferma din Cipru, insa, surpriza, ea a fost importalizata, recent, in centrul Capitalei, in momentul in care iesea de la un restaurant de fite.

De mai bine de doua luni, nevasta lui Marcel Toader este protagonista unui show de supravietuire, departe de tara. Maria se descurca de minune in conditii neprielnice, iar telespectactorii au o parere foarte buna despre ea.

In aceste momente, pe micul ecran, cantareata de muzica populara inca se lupta cu traiul greu, dar, in realitate, ea a terminat de ceva vreme competitia cipriota.

Drept dovada, in urma cu doua zile, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe blondina, in compania unor prietene apropiate, exact in momentul in care parasea un local de fite din Herastrau.

Cu un fizic de invidiat, Maria a atras toate privirile cu tinuta ei simpla, casual, de zi, care, insa ii venea perfect. Pantaloni stretch albi, camasa bleu, peste care si-a pus un sal de casmir, de un alb prafuit, si o pereche de tenesi alba, la care a accesorizat o geanta nude, toate compuneau  un outfit in tendintele sezonului.

Maria si prietenele ei pareau relaxate si discutau probabil despre experientele cantaretei la ferma. Toate trei s-au indreptat spre o masina de fite, in care s-au urcat tacticos si, apoi, au plecat spre casa.