Toata lumea o vede maritata pe Doinita Oancea cu Augustin Viziru! Dar ce crede bruneta CU ADEVARAT despre el

Doinita Oancea

Doinita Oancea si Augustin Viziru sunt vazuti mai mereu impreuna, ba mai mult, se mai si tachineaza pe unde apuca, prin emisiuni tv, evenimente, petreceri. Actorii lasa impresia ca intre ei ar fi ceva mai mult decat o simpla prietenie…

Doinita Oancea a fost prezenta, zilele trecute, la petrecerea Viva. Desi venise insotita de un barbat, mai toata lumea a intrebat-o unde e Augustin Viziru.

Am vreo 10 iubiti. Am foarte multi, toti ma iubesc. Si eu pe toti… Nu stiu unde e Augustin. O sa-i dau un telefon. Habar n-am unde e. In seara asta m-a lasat singura, o sa si plang (rade – n.r.). Am venit cu un barbat in seara asta, cu Dardea… nu e iubitul meu. Nu, e cel mai bun prieten al meu si e singur. Fetele, il cautati pe facebook Catalin Dardea. E foarte tare baiatul, un suflet extraordinar, dar n-are iubita”, ne-a spus bruneta, razand.

Intrebata de relatia pe care o are cu Viziru, Doinita ne-a asigurat ca acesta ar putea fi un adevarat sot! “Augustin este un baiat extraordinar de sufletist. Pare asa un macho man si un soi de baietas de oras, dar iti spun sigur si sincer ca ar putea fi un adevarat barbat de casa. Pentru mine este Augustin Viziru… Daca m-ar invita Augustin intr-o vacanta, m-as duce, bineinteles. Mi-a promis ca ma duce in Punta Cana. Trebuie sa mergem…”, a declarat, cu zambetul pe buze, Doinita pentru WOWbiz.ro.

Pe plan profesional, actritei ii merge cat de cat bine si, in plus, si-a rezolvat si problemele de sanatate. “Cu sanatatea sunt foarte bine. Nu am mai avut probleme cu ficatul. Cred ca s-au rezolvat, nu am mai fost nici la control, urechea s-a reparat (a avut otita, iar medicii i-au perforat timpanul ca sa-i scoata lichidul acumulat – n.r.), deci totul e in regula. In rest… sunt tot cu atelierul, cu tricourile, cu make-up-ul si sunt pe cale sa-mi deschid un beauty boutique. Trebuia sa prezint si o emisiune, dar, din pacate, s-a anulat proiectul. Pentru vara nu am niciun plan, pentru ca din pricina meseriei nu pot sa-mi fac planuri pe termen lung si nici sa-mi programez vacanta pentru ca… daca-mi apar proiecte, evident ca as renunta la vacante pentru ele”, a adaugat Doinita.