Toată lumea se aştepta să nască, dar nu a fost aşa. Ce a făcut ANCA SEREA în ultimile zile de sarcină

Anca Serea

Anca Serea se pregăteşte în orice moment să devină mamă pentru a cincea oară. Prezentatorea TV de abia aşteptă să îşi ţină în braţe băieţelul, pe Moise, care trebuia să se nască în săptămâna mare, dar a hotărât să îi mai lase pe părinţii lui să aştepte.

Aşa că, Anca, împreună cu partenerul ei de viaţă şi bunii lor prieteni Lidia Buble şi Răzvan Simion au plecat într-o scurtă escapadă la mare, mai precis la Mamaia în clubul Loft, unde se adună multe vedete şi au imortalizat momentul , publicând imaginea pe un site de socializare.

În urmă cu doar câteva zile, Anca a publicat pe Facebook un mesaj din care se subînţelegea că va naşte în cel mai scurt timp. „Abia aştept marea întâlnire cu bebe Moise! Gataaaa, marea aşteptare pare să se apropie de final! Sper că nu am uitat nimic din cauza emoţiilor. Verificaţi împreună cu mine geanta? Am pijama, şosete, o pătură, primele lui hăinuţe şi, desigur, Pampers. Nu lipseşte nimic, nu?”, a scris Anca pe Facebook.

Anca Serea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Adi Sîna şi au împreună patru copii. Cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa lui Dumnezeu anul trecut.