Toată scena a avut loc într-un restaurant chinezesc. Ce s-a ales de locul celebrei filmări XXX cu Moni şi Iri

sex-oral-fb

O bombă în adevăratul sens al cuvântului zguduia România tabloidă în urmă cu aproape zece ani. Afaceristul Irinel Columbeanu apărea într-o înregistrare cu soţia lui de atunci, Monica Columbeanu, în timp ce aceasta îi făcea sex oral. Scena de amor s-a consumat într-un restaurant chinezesc, chiar la masă, iar imaginile au fost publicate atunci, în exclusivitate, de CANCAN.ro. Ei bine, locaţia devenită celebră pare să fi fost blestemată, pentru că nimic nu s-a mai legat după ”umbra” Monicăi Columbeanu!

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

La fel ca şi căsnicia lui Irinel, care a divorţat de Monica iar aceasta şi-a refăcut viaţa peste ocean cu un…chinez, şi restaurantul chinezesc a cunoscut decăderea după aventura sexuală a afaceristului. În februarie 2007, imaginile ajungeau la Cancan, filmate în restaurant, într-un separeu, de pe gaura cheii. Fără nici un dubiu, în prim plan era Irinel Columbeanu, iar Monica era cea care îl satisfăcea cu sârguinţă, chiar la masa plină de preparate asiatice: pui shanghai, vită cu ciuperci, orez cu legume, chifteluţe cu susan, dar şi porc gong bao. Imaginile au provocat o furtună în media, pentru că faptele erau de necontestat: videoul era clar. NU RATAŢI LUNI TOATĂ POVESTEA DIN SPATELE ACESTUI VIDEO RAR!  Era de aşteptat ca localul să beneficieze de reclamă gratuită iar afacerea să înflorească, dar nu a fost să fie aşa!

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Clădirea-monument mai există şi acum, în apropiere de Piaţa Amzei din Capitală. Este cunoscută ca şi „Casa Radu Arion”, fosta reşedinţă a diplomatului român Radu Arion. Imobilul a fost construit la finele secolului XIX, in stilul arhitectural neogotic. Casa formată din trei corpuri este o adevarată bijuterie arhitectonică. De la scandalul sexual cu Irinel si Monica, petrecut intr-un separeu de la etajul 1 al casei, starea imobilului s-a deteriorat considerabil.

În imobil au funcţionat mai multe restaurante, dar toate afacerile s-au dus, pe rând, de râpă. Înainte de episodul filmat din 2007, acolo a funcţionat restaurantul Mignon, pentru ca apoi în imobil să fie deschis un alt restaurant, Dragon House, unde s-a întâmplat toată tărăşenia. Restaurantul chinezesc n-a rezistat însă foarte mult, pentru că locul său a fost luat de un alt local, botezat A1. Ei bine, de mai mulţi ani, clădirea este în paragină, cu geamuri sparte, clanţe lipsă de la uşi, amintirea a ce-a fost vreodată, iar puţini işi mai amintesc de momentele fierbinţi de acum zece ani…

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!