Toate gospodinele greşesc dacă pun VARZĂ MURATĂ aşa

varza

In perioada aceasta pietele sunt asaltate de gospodine, care cauta legume pentru conserve. In caz ca vreti sa puneti varza murata, iata la ce trebuie sa fiti atente.

Chiar daca pare usor, varza murata este rezultatul unui proces amplu si daca nu tineti cont de cateva indicatii pretioase aceasta se poate strica foarte repede.

Leguma se transforma in varza murata printr-un proces numit lacto-fermentatie. Acidul lactic rezultat din transformarea zaharurilor de catre Lactobacillus va proteja conservele de cresterea bacteriilor nocive, fiind totodata foarte benefic si pentru sanatate.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Varza murata nu necesita foarte multe ingrediente, insa modul in care punem legumele „la pastrat” conteaza foarte mult.

Astfel, ai nevoie de varza, sare, un recipient de pastrare si, optional, marar, cimbru si hrean. Referitor la cantitatea de sare, se adauga 45 de grame de sare la un litru de apa.

Cu toate acestea, multe gospodine se plang de faptul ca varza murata se strica dupa cateva saptamani. Unde gresesc?

In primul rand, atunci cand se gasesc urme de mucegai deasupra verzei este semn ca incaperea este prea calduroasa si butoiul trebuie mutat intr-un loc mai racoros. Totodata, asta poate sa insemne si ca nu ati pus suficienta apa pentru a acoperi in ingregime varza murata.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Situatia poate fi remediata foarte simplu in acest caz prin indepartarea urmelor de mucegai si completarea cu apa si sare, pentru ca fermentatia sa isi continue ritmul firesc.