Toate vedetele au sărit în sprijinul ei! Fiica lui Marius Ţeicu are nevoie urgentă de sânge!

Marius Teicu

Fiica compozitorului Marius Ţeicu are nevoie urgentă de sânge, iar mai multe vedete s-au mobilizat pe reţelele de socializare pentru a-i distribui mesajul. Patricia Ţeicu suferă de o boală incurabilă, dar nu a vrut să facă public acest lucru până când n-a avut nevoie de ajutor din partea oamenilor simplii! Cei care vor să o ajute cu sânge A2 Rh pozitiv sunt aşteptaţi la centrul de transfuzii din apropierea Pieţei Victoria din Capitală.

UPDATE 14:30: Si Catalin Maruta a postat un mesaj pe Facebook in urma cu putin timp: „Marius Teicu si fiica sa au nevoie de ajutorul nostru! Pentru ca se lupta cu o problema grava de sanatate, Patricia, fata lui, are nevoie de sange A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc să o ajute, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) menţionând „Pentru Rădulescu Patricia Rodica, internată la Fundeni, Secţia de Transplant Medular.

Marius Teicu e unul dintre oamenii cu totul speciali pe care am avut norocul sa ii cunosc. E cel care a facut generatii intregi sa cunoasca dragostea, joaca, zambetul, tristetea, teama, lupta, bucuria-LUMEA TOATA de fapt- prin MUZCA. Sa ii multumim pentru asta si sa ii aratam ca universul nu uita niciodata ce si cat daruiesti!”

Printre vedetele care au distribuit strigătul de ajutor al Patriciei este şi Cornel Ilie, solistul trupei Vunk . ”Patricia are nevoie de ajutor. De sange, nu de bani. Este fiica lui Marius Teicu, dar mult mai important este ca Patricia este mama unor copii care au nevoie de ea.” a scris Cornel Ilie, distribuind postarea iniţială a fiicei lui Marius Ţeicu.

”Dragi prieteni ,iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi.Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data trecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.:)))”