TORPILĂM PARIURILE! Am pregătit două mega-bilete: cotă 45 şi 1170. MECIURILE încep peste câteva zile

Bayern

FanatikSport merge mai departe. Dupa ce am fost foarte aproape weekendul trecut cu biletele de cote mari, urmează noi bilete cu care vom izbi în casele de pariuri. Şi am pregătit deja două, dar vor urma şi altele, pentru a câştiga din nou, aşa cum a fost cu biletul de cotă 86, cu cel de cotă 259 sau 430.

Astfel, cum spuneam, FanatikSport a pregatit deja două mega-bilete si va pregati si altele, toate de cote mari. E iarăşi timpul să bifam un bilet glorios. Iar biletele finalizate deocamdata sunt de cote 45 şi 1170. Primul meci începe peste câteva zile, astfel că aveţi ceva timp să vi le procuraţi şi să le pariaţi.

Bilete geniale

Dar trebuie spus: aceste bilete sunt accesibile doar ABONAŢILOR. Şi de ce nu te-ai abona? Abonamentul e foarte ieftin, cu doar 65 de lei pe lună beneficiezi de toate tipurile de pariuri realizate de FanatikSport, nu doar de cele de cote mari, ci şi de bilete de siguranţă, blaturi, live-uri, ponturi progresive (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).