Toti cei nascuti in 1989 se vor infuria. Ce vrea sa faca Taylor Swift in legatura cu anul nasterii ei

Taylor Swift

Vedeta in varsta de 26 de ani chiar isi doreste sa fie tot timpul in centrul atentiei, iar ce vrea sa faca pe viitor, ii va infuria pe toti tinerii de varsta ei.

Editorii publicatiei americane Billboard au denumit-o pe Taylor Swift ”artistul anului 2015” si au laudat realizarile din ultimele 12 luni ale cantaretei Taylor Swift, printre care se numara un turneu mondial extrem de profital, numeroase single-uri de succes si un album de studio cu vanzari impresionante, intitulat „1989”, care a primit din partea aceleiasi reviste titlul de „Albumul anului„.

Ea isi doreste ca anul ”1989” sa primeasca trademark, un fel de inregistrare laOSIM. Nascuta in 1989, Taylor isi doreste sa aiba exclusivitate asupra acestei date, mai ales ca si ultimul ei album se numeste ”1989”, informeaza mashable.com.

De asemenea, ea mai vrea exclusivitate si asupra termenului ”swiftmas”, dar si asupra frazei ”and I’ll write your name”.

Taylor Swift a fost desemnata „Femeia anului„, de catre revista Billboard. Cantareata este singurul artist care a reusit performanta de a obtine acest premiu de doua ori.

Artista care s-a facut remarcata pe scena muzicala, datorita stilului pop cu influente country, detine 7 premii si a ajuns sa fie cel mai bine vandut artist in mediul online. Totodata, este singura artista din istoria muzicala care a ajuns sa aiba doua albume, de-a lungul carierei, care au atins 1 milion de vanzari, inca din prima saptamana.