Tragedia i-a unit. Jucătorii de la Rapid și Steaua au mers pe arena rivalilor de la Dinamo să aprindă o lumânare în memoria lui Ekeng

Ekeng stadion

Decesul fotbalistului Patrik Ekeng în timpul meciului Dinamo – Viitorul, scor 3-3, a avut darul de a emoționa întreaga lume fotbalistică din România.

Rivali ”de-o viață” pe teren cu dinamoviștii, jucătorii de la Steaua și de la Rapid  au lăsat de-o parte orice resentiment și au venit, sâmbătă după-amiază, la stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare să aprindă câte o lumânare în memoria lui Patrick Ekeng. Fotbaliștii trupei roș-albastre și cei ai echipei feroviare au stat minute bune pe gazonul rivalilor, fiind vizibil tulburați de tragedia care a avut loc vineri seară.

”Dumnezeu să te odihnească, Patrick Ekeng! FC Steaua București își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a jucătorului celor de la FC Dinamo București, Patrick Claude Ekeng, la vârsta de doar 26 de ani. Clubul nostru își manifestă în mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum și pentru colegii și antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment șocant, petrecut pe terenul de fotbal! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul marii rivale a lui Dinamo, Steaua București.

Interesant este faptul că Ekeng, care a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiții, a marcat un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.