Tragedie fără margini. Ekeng, fotbalistul dinamovist decedat vineri, urma să fie, din nou, tată!

Ekeng tata

Laurette Nogo, agentul care a contribuit la transferul lui Patrick Ekeng în România, a postat un mesaj dur pe un site de socializare, un fel de ”auto pedeapsă”.

”Blestemată fie ziua în care l-am adus în România! Față de familia lui, nu pot să-mi iert că l-am convins să vină la Dinamo. Nu vreau să mai aud de fotbal”, a scris femeia.

Pe de altă parte, soția lui Patrick, cu care regretatul fotbalist are o fetiță de un an și jumătate, nu poate intra în România din cauza unor probleme cu actele!

Fratele lui Ekeng e deja la București, alături de impresarul fostului fotbalist. Soția acestuia speră să ajungă luni la București, dar momentan are probleme cu formalitățile.

După terminarea formalităților, familia va cere ca trupul să fie trimis în Camerun.

Conform apropiaților familiei lui Ekeng, soția lui Eneg e gravidă! Știu că trebuia să meargă la control, în Franța! Nu am reușit să vorbim, dar probabil că a fost la ginecolog”, a afirmat, în lacrimi, Laurette.

”Fotbalul e o moșternire de familie! Tatăl și fratele mai mare au jucat și ei, iar eu am urmat același drum. Fotbalul este totul pentru mine! Îmi place să-mi petrec timpul cu familia. Am o soție și o fetiță minunate” – Ekeng, într-un interviu pentru Libertatea.