Transformare spectaculoasă a lui Smiley! Artistul nu mai arată aşa cum îl ştie toată lumea!

Smiley1

De plictiseală sau doar din dorinţa de a încerca ceva nou, Smiley a apelat la un truc…feminin pentru a-şi schimba imaginea. Artistul a renunţat, ce-i drept nu în totalitate, la pletele care l-au consacrat şi s-a tuns cu efect!

Smiley a făcut o vizită pe la stilist iar apoi, mândru de rezultat, şi-a făcut un selfie pe care l-a distribuit pe reţelele de socializare. Cântăreţul a mai lucrat niţel la imaginea sa, aşa că s-a pozat cu pletele care-i mai rămăseseră în vânt, dar şi cu ochelari de soare a la John Lennon, pe stilul hippie al anilor 60. Schimbarea a fost apreciată pozitiv de fani, care s-au grăbit să-l felicite, dar şi-au exprimat şi îngrijorarea faţă de…mândreţea de păr de pe creştetul lui Smiley.

”Stati liniştiţi…a luat doar din vârfuri un pic” le-a răspuns imediat cântăreţul, conştient că nu poate să mulţumească pe toată lumea. ”Bravo, putea si mai mult dar e ok si aşa” i-a răspuns un fan ceva mai conservator, în timp ce un alt prieten virtual a venit cu o idee şi mai îndrăzneaţă ”Nu îl pui în o codiţă ceva ?”