Transformarea socanta a Sandei Ladosi! S-a ingrasat enorm! A fost bomba sexy a Romaniei, dar acum este de nerecunoscut

Sanda Ladosi acum

In trecut, Sanda Ladosi era una dintre cele mai indragite artiste. Era mereu aranjata, avea o talie trasa prin inel, iar cand urca pe scena, publicul o aplauda minute in sir. De cativa ani insa, Sanda Ladosi a intrat intr-un con de umbra.

Cantareata s-a dedicat mai mult vietii de familie, ea preferand sa-si creasca cei doi copii alaturi de sotul ei. Cand isi propusese sa revina in forta pe scena, sotul ei, Stefan, a fost arestat. Sanda si-a neglijat cariera, imaginea sexy, fara sa vrea, insa era mult mai important sa-l stie pe sot, dar si pe copii bine. Probabil ca din aceasta cauza Sanda a luat in greutate cateva kilograme bune si si-a pierdut silueta de altadata.

Zilele trecute, artista a dat nas in nas cu paparazzi WOWbiz.ro, iar intalnirea a fost una socanta chiar si pentru ei. Din diva care era in anii 90′, Sanda a ajuns sa arate exact ca o gospodina preocupata de gatit, calcat si spalat. „Din cauza stresului nu ma pot controla si deschid mereu frigiderul. Sunt constienta ca m-am ingrasat si as vrea sa dau jos macar 10 kilograme”, spunea Sanda anul trecut in presa, referindu-se la faptul ca nu mai e asa slabuta cum era in trecut.