Tratamentul de după comă îi face bine, dar și mult rău. Viața lui Cotabiță, din nou în pericol

Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabiță s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme după ce a învins moartea, fapt care însă îi poate afecta grav sănătatea, din cauza problemelor cardiace pe care le are artistul.

La un an de când a fost găsit inconștient într-o sală de fitness, Gabriel Cotabiță nu a primit vești prea bune din partea medicilor. Artistul nu are în prezent noi probleme de sănătate, doar că viitorul nu sună prea bine pentru el. Asta pentru că, de când a început tratamentul cu un medicament care-i este indispensabil în prezent, Cotabiță s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme, ajungând practic la greutatea pe care o avea înainte de a ține regimul grație căruia slăbise miraculos. Iar acest lucru, spun specialiștii, îi poate pune în pericol viața, date fiind problemele pe care le are cu inima.

Mai mult, de când s-a îngrășat, artistul a început să obsosească destul de repede și a ajuns sub atenta supraveghere a medicilor care îi monitorizează constant și i-au întețit controalele, ce au devenit tot mai amănunțite. Cotabiță ține un regim strict, nu consumă alimente ce i-ar putea face rău și continuă programul de recuperare început imediat după ce a revenit miraculos la viață. De asemenea, el are și un program strict de odihnă.

O duce bine financiar       

În prezent, Gabriel Cotabiță își poate permite pe cheltuiala sa tratamentele destul de costisitoare pe care le face, întrucât el a ajuns să câștige foarte bine. De câteva luni, artistul are în jur de șase concerte pe lună, în urma cărora câștigă aproximativ 12.000 de euro.