TRATAMENTUL pentru cancer este vechi de 100 de ani. A fost ținut secret până acum

Cancer

LEAC PENTRU CANCER. Conform unui studiu vechi de 100 de ani, dacă am elimina 35% din oxigenul celulelor sănătoase, acestea s-ar transforma în unele canceroase în doar două zile.

Prin urmare, este important să consumăm alimente care creează un mediu alcalin în corpul nostru, conform unui studiu publicat de publicaţia healthyfood.com, citată de Realitatea.net.

Potrivit cercetărilor, ar trebui să mâncăm mai des legume și anumite fructe și să bem apă alcalină.

De asemenea, trebuie să evităm:

 • alcoolul
 • mâncarea gătită
 • pâinea
 • sarea rafinată
 • zahărul rafinat
 • laptele și brânza
 • făina și produsele pe bază de făină
 • margarina
 • țigările
 • cafeaua
 • toți aditivii alimentari, coloranții, stabilizatorii etc.

Specialiștii de atunci susțineau că 60% din ceea ce mâncăm trebuie să fie produse alcaline.

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. mirrella46@yahoo.com'MIRELA

  Cum poti castiga bani! Exceptional! Incepe si tu imediat si
  GRATUIT un curs online care te invata rapid cum poti castiga
  bani folosind internetul! Lectiile sunt extrem de
  interesante si te invata GRATUIT cum poti castiga bani!
  Pentru a primi acest curs, trimite un mesaj la adresa de
  email: MIRRELLA46@YAHOO.COM

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0


 2. georgej@yahoo.com'George Maftei

  Uite o idee. Poti incerca o dieta bazata doar pe plante, o dieta vegana, high carb, low fat, sau cum se spune la noi mancare de post, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Poti incerca aceasta dieta timp de o saptamana doar ca sa te convingi. Aceasta dieta reprezinta, de fapt, un stil de viata. Trebuie sa fii motivat, sa stii pentru ce faci acest lucru, daca tii la sanatatea ta. De asemenea, trebuie sa te documentezi cel putin cateva ore, sa vezi exact ce mancaruri, ce retete poti face. Do your own research. Exista factori pe care ii putem controla, dar si factori asupra carora nu avem un control mare, cum ar fi calitatea aerului, a apei, radiatiile x, infectii, genetica etc. Mancarea, care reprezinta aproape 50% din factorii care duc la aparitia riscului de cancer, este cea asupra careia detinem un control considerabil. Asta nu inseamna ca toata hrana trebuie sa fie de acum incolo bio. Atentia trebuie acordata excluderii tuturor alimentelor de origine animala. Acestea provoaca inflamatie la nivelul organelor interne. In general, nu simtim inflamatia, dar ea are loc, iar cu timpul duce la complicatii. Pe de alta parte, toate produsele de origine animala contin colesterol, grasimi saturate, urme de metale grele, antibiotice, hormoni de crestere, si lista poate continua. Asadar, solutia sta intr-o dieta bazata pe produse de origine vegetala: legume, fructe, leguminoase, seminte, nuci etc. Atentie la citirea ingredientelor de pe ambalajele produselor alimentare. De altfel, ar trebui sa evitati produsele ce contin mai mult de 3-4 e-uri. Prajirea alimentelor in ulei trebuie sa aiba loc cat mai rar sua chiar deloc. Repet, ducumenteaza-te. Singurul lucru pe care nu il vei gasi in alimentele de origine vegetala este vitamina B12. Aceasta nu este produsa de oameni sau de animale. Aceasta vitamina este produsa de unele bacterii din pamant sau apa de fantana. Aproape toate bovinele din agricultura animala sunt injectate cu B12 sau li se adauga in hrana. Va sfatuiesc, deci, sa luati o pastila de B12 1000 mcg pe saptamana. Chiar si omnivoriilor li se recomanda sa ia vitamina B12, deoarece o parte dintre acestia nu ajung la doza zilnica minima. Asadar, cu toti ar trebui sa ne suplimentam dieta cu aceasta vitamina extrem de importanta. Asta daca nu bei apa din fantana sau daca nu mananci tuberculi nespalati. O alternativa este si consumul de alimente fortificate cu B12.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.