Trei săptămâni de abstinență le-au pus capac! Maria și Marcel Toader au făcut sex în Ferma Vedetelor

Amor1

Poaspăt căsătoriți, Maria și Marcel Toader au suportat cu greu cele trei săptămâni petrecute în Cipru, cantonați în ferma de la Pro TV, în care s-au iubit doar din priviri. Pasiunea și abstinența au pus stăpânire pe mințile și trupurile lor și, după ce au cules roadele unei strategii bine ticluite, au făcut sex ignorând camerele de luat vederi.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

Vara trecută au făcut nunta și nu au apucat să profite de luna de miere. În schimb, Maria și Marcel Toader au acceptat provocarea de a petrece trei luni în ”Ferma Vedetelor” (dacă rezistă până la capăt), conștienți fiind că va trebui să-și pună pofta sexuală în cui. Și au făcut-o preț de fix trei săptămâni. După doar două în care a privit și a poftit la soțul ei, Maria a strigat în gura mare, într-o criză de nervi că moare de dorul sexului. Nici lui nu i-a fost mai ușor privindu-și pe după perdea nevasta sub duș. După cum a oftat, cuvintele au fost de prisos…

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Amor în camera servitorilor

Din acel moment, se pare, cei doi au stabilit că fără amor nu se poate și au pus la cale o strategie numai bună să le ofere un strop de intimitate. Și pentru că în fermă dormitorul e comun, cei doi au luptat să ajungă în afara lui, în casa servitorilor.

Și au făcut ce au făcut și le-a ieșit. Porumbeii și-au câștigat mult râvnita libertate și au trecut la fapte, făcând abstracție de camerele de luat vederi ațintite asupra lor.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!

Pe întuneric și cu pătura trasă peste cap, Maria și Marcel au dat frâu liber pasiunii și s-au iubit ca prima oară. Deși pe filmare nu s-a văzut mai nimic, ci doar umbre mișcându-se sacadat, microfoanele au captat gemete înăbușite minute în șir.

Și, astfel, fostul rugbist și soția lui au spart gheața pudorii în ”Ferma Vedetelor”, o reeditare total neașteptată sub sigla postului Pro TV, după scenele fierbinți oferite de Cosmina Păsărin și Bogdan Vlădău cu ani în urmă la ”Vara Ispitelor”.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, geloasă pe MIHAELA RĂDULESCU! De ce e geloasă pe rivala de-o viaţă