TREI SURPRIZE pot apărea azi: CUM să joci pe ele şi să faci SUPER-COTE

Blat, minge, euro2

Azi vă prezentăm câteva meciuri cu posibile surprize şi care au fost recomandate de alte siteuri ca trebuind sa fie evitate. Vom spune in ghilimele ce spun siteurile concurente si apoi ce spunem noi.

Si e vorba de urmatoarele trei partide:

18:30 > Germania 2 Bundesliga > Bochum – Kaiserslautern >

Ce spun alte siteuri:

“Avem unul din cele mai atractive dueluri ale etapei 9 din Zweitte Bundesliga. Bochum este în fruntea clasamentului, însă vine după trei remize consecutive împotriva unor formații aflate în jumătatea inferioară a clasamentului! De partea cealaltă, fosta campioană a Germaniei a scos doar un punct de patru jocuri încoace și ocupă un dezamăgitor loc 12 în clasament. Vă informez că cinci din ultimele șase confruntări directe s-au încheiat la egalitate, iar ultimul eșec suferit de Kaiserslautern la Bochum datează din 2003! Este o confruntare extrem de imprevizibilă, orice se poate întâmpla, deci nu vă recomand nici un pronostic aici.”

Ce spunem noi: nu mai e loc de inca un egal. Fie 1 solist, fie 12

19:00 > Polonia Ekstraklasa > Wisla Cracovia – Korona Kielce >

Ce spun alte siteuri:

“Meciul de deschidere al etapei 10 din Polonia poate fi vizionat pe postul Eurosport 2. Wisla are o cotă de doar 1,60 la victorie, însă Korona este neînvinsă în cele patru deplasări stagionale și în care a recepționat doar un singur gol! Gruparea din Cracovia a câștigat jumătate din partidele de acasă anul acesta și va avea mult de tras pentru a se impune. Statistica ultimelor confruntări directe ce au avut loc la Cracovia este destul de echilibrată: trei victorii Wisla, un egal și două succese Korona Kielce! Nu vă lăsați înselați de cota mică pentru victoria gazdelor, nici de faptul că Wisla este mult mai cunoscută microbistului de rând, ci mai degrabă evitați meciul.”

Ce spunem noi: 1X

20:00 > Norvegia Tippeligaen > Valerenga – Start > 

Ce spun alte siteuri:

“Fosta adversară a Stelei în Europa League, Valerenga, traversează o perioadă de coșmar cu patru înfrângeri în cinci etape și a ajuns pe locul 6 în Tippeligaen! De partea cealaltă, Start e la doar un punct de retrogradare și a scos numai un singur punct în ultimele nouă runde! Sunt așadar formații aflate într-o evidentă pasă descendentă, Valerenga este mare favorită la casele de pariuri cu o cotă de 1.50, însă cred că e posibilă o surpriză având în vedere situația trupei vizitatoare!”

Ce spunem noi: 1 solist sau 1X

CONCURS ULTRA-SIMPLU: CÂSTIGI TREI TABLETE LENOVO! TREBUIE sa dai doar trei CLICK-URI