Triumf la PARIURI: săptămână de vis pentru cei care au pariat BILETELE noastre

Fotbal

Ultimele zile au fost fantastice pentru FanatikSport, ne-au intrat mai toate biletele principale ale zilei. In plus, daca invingea Fenerbahce duminică, ne intra şi un mic bilet bombă, de cotă 34,5. Dar cei care l-au jucat în sistem, au avut parte de un câştig mai mult decât bun.

Dar să revenim la Biletul Principal al Zilei: celor care le place să câştige des la pariuri au avut parte de bucurii multe în ultima vreme. Mai precis, 5 din ultimele 7 bilete principale ale zilei au fost câştigătoare!

Iată care sunt Biletele Principale ale Zilei care au fost câştigate în ultimele zile (jucate la Superbet):

3 Aprilie: 9994-Y1IEJ5

2 Aprilie: 998U-QYSZME

1 Aprilie: –

31 Martie: 999L-Y1IRM7

30 Martie: 999R-Y1IB1Y

29 Martie: –

28 Martie: 999E-Y16S0P

 

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET). Nici martie nu a fost rău, chiar dacă nu se compară cu februarie: peste 3 mii de lei am câştigat în martie. (click AICI pentru a vedea bilanţul din februarie şi martie).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).