Tufarii au spus tot adevarul: de ce s-au certat cu nasii lui Luca! Nasa i-ar fi cerut Ioanei 400 de lei, iar Ionut a vrut 2.000 de euro ca sa apara la botez

Ioana Tufaru

Ioana si Ionut Tufaru au fost invitati in platoul emisiunii Teo Show pentru a marturisi de ce s-au certat cu nasii care trebuiau sa il boteze pe Luca, fiul lor.

Ioana Tufaru a recunoscut ca a suportat multe venind din partea celei care dorea sa ii boteze fiul, dar i-a ajuns in momentul in care aceasta i-a cerut 400 de lei intr-un plic, drept cadou de multumire pentru ca va plati toata crestinarea lui Luca.

„A fost decizia noastra, pacat ca nu am luat-o mai devreme. Pe nas nu l-am cunoscut pana acum, urma sa il cunosc la botez. Eu o stiu doar pe nasa. Am inteles ca voia sa il crestineze pe Luca, dar de aici pana la a ne controla viata, e mult. I-am cerut o data 100 de lei pentru lapte si pastile si ea ne-a trimis 85 de lei.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Eu trebuie sa decid ce fac cu copilul meu, nu ea. Am tot lasat de la mine pana cand nu am mai putut. Urma sa plateasca ea tot, mai putin tinutele noastre. Am vrut sa ii iau ceva drept cadou de multumire si am intrebat ce isi doreste. Ea mi-a spus sa ii pun bani in plic pentru ca isi ia ea ce vrea, a fixat si suma. Poate am vrut sa ii dau 200 de lei, nu 400. In situatia noastra, nu ne permitem.

Noi am facut eforturi financiare uriase pentru acest botez, pentru noi. Bani de drum dus intors, 400 de lei, 400 de lei pentru ea, in plic, hainele pentru mine si pentru Ionut. Ne-am trezit ca am cheltuit toti banii si ne-am imprumutat de la niste vecini care au 5 copii, dar ne-au dat ca sa nu luam din banii ei, din plic. Ea l-a atacat pe Ionut pentru ca nu e normal sa cerem bani cand avem banii pentru ea. Ea mi-a cerut ca banii pe care ii iau de la tv, pentru botez, sa mai pun 100 de lei si sa ii dau ei tot, adica 500 de lei. De la bani ne-am certat, de aici a pornit totul.

Am zis ca e spre binele lui Luca si am acceptat. Dar nu am mai putut. Imi tot spunea ba sa nu mai ies cu copilul des afara, ba sa nu las alti copii langa el. Am intrebat mai multi prieteni daca vor sa imi boteze copilul, dar nu au vrut si atunci am rugat-o pe ea”, a marturisit Ioana Tufaru la Teo Show.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Mihaela, cea care dorea sa il crestineze pe micutul Luca, a intrat in direct prin telefon in cadrul emisiunii Teo Show si a spus o alta varianta. Aceasta sustine ca Ionut i-a cerut 2.000 de euro ca ei sa vina la botezul propriului copil.

„Sunt foarte dezamagita de ce spune Ioana Tufaru. Nu s-a tinut botezul din cauza lui Ionut pentru ca mi-au cerut bani ca sa vina la botezul fiului lor. Ioana, nu vreau sa te strambi, dar ai vazut ce mi-a scris sotul tau? Nu este gluma, m-a jignit. Mi-a cerut 2.000 de euro ca sa vina la botezul lui Luca. Ionut a zis, prima data, ca el nu mai face nimic daca nu este filmat de televiziune, ca el este vedeta si trebuie sa fie tot filmat. Am ramas uimita. Ionut a decis ca botezul sa fie anulat, apoi Ioana s-a dat dupa el. Eu m-am suparat pentru ca m-a jignit, nu pot sa reproduc la TV ce mi-a zis. Ioana, o sa iti arat tie in privat ce mi-a zis, am toate discutiile. Dupa ce a anulat totul, l-am jignit, i-am spus ca este jumbix. Nu l-am facut zero barat. Ioana s-a oferit sa imi ia ceva ca sa nu vina cu mana in fund, dar a zis ca nu stie ce sa imi ia nici mie, nici nasului care avea si aniversare. Eu nu i-am cerut o suma, ea a zis ca vrea sa imi dea bani, i-am zis ca nici nu trebuie sa se deranjeze. Intr-un final, am fost de acord sa se filmeze totul, inclusiv baita de a doua zi si Ionut mi-a zis ca, daca vrea sa mai vina la botez, sa decartez cateva sute de euro si apoi vorbim… Ionut se exprima foarte frumos. Totul a plecat de la faptul ca eu nu am vrut sa se filmeze botezul, asta a fost problema lor”, a spus Mihaela la Teo Show.

„Am scris in spirit de gluma, nu am vorbit serios. Eu nu i-am cerut ei bani, nu am jignit-o”, a replicat Ionut.

„Cand am fost cu Luca la Brasov, am rugat-o sa ma lase pe laptopul ei sa imi schimb parola pe Facebook, eu nu prea ma pricep, si mi-a zis ca de ce fac asta, ca nu am incredere in ea. Noi nu mai vrem sa facem cu ei nimic. Eu am mesajele de la ea in care imi cere bani, sa nu spuna ca nu e adevarat. Luca va fi botezat, am gasit alti nasi pe care ii stiam de mult timp. I-am rugat si se gandesc, sigur vor accepta”, a mai adaugat Ioana Tufaru la Kanal D.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!