Uite ce burtica are Bianca Drăguşanu! Ce probleme are Bianca de când e gravidă. A anuntat in direct la CAPATOS!

Bianca art

Bianca Drăguşanu a vorbit despre dificultăţile pe care le întâmpină de când este însărcinată.

Traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii, dar primele luni de sarcină au fost coşmar pentru Bianca Drăguşanu. Blonda s-a confruntat cu o anemie severă şi a avut risc de avort spontan până la patru luni. Însărcinată acum în aproape şase luni, vedetei a început să i se contureze burtica de gravidă, şi pentru că nu mai poate ascunde secretul s-a hotărât să vorbească despre copil.

Bianca a vorbit deschis despre sarcină. Blonda a aflat sexul copilului şi nu poate decât să fie în al nouălea. Medicii i-au confirmat că va avea o fetiţă. Vestea a bucurat-o nespus mai ales că îşi dorea să facă rochiţe şi pentru micuţa ei. Vedeta a povestit la Antena 1 că se simte bine, însă nu i-a fost aşa de la început.

Tot ce mâncam vomitam. Nu îmi era rău, dar dacă mă aplecam să-mi văd degetele de la picioare dădeam tot afară. Am slăbit vreo 3 kilograme atunci. Din momentul în care am rămas ănsărcinată nu m-am cântărit. Nu sunt obsedată. Victor mă adoră aşa. Nu mă urc pe cântar nici dacă mă plătiţi. Cert este că intru în perechile de blugi pe care le aveam înainte. Nu am cumpărat niciuna. Singura problemă este că nu mă mai pot închide la nasture. Am început să mă lăţesc în şolduri şi m-am bombat aşa…în partea din spate. Nu vreau să ştiu cât m-am îngrăşat. Fac în continuare masaje anticelulitice. Nu mă mai duc la solar, ci mă dau cu creme autobronzante, care miros groaznic. Nu am voie să mă mai îmbrac în costumele alea de sport, pentru că mă curentez, dar merg în continuare la sală„, a spus Bianca Drăguşanu la „Un show păcătos”

Vedeta a observat că trece printr-o serie de schimbări, iar insomnia este una dintre problemele care îi dau bătăi de cap.

Nu pot să dorm deloc. În fiecare noapte, eu mă culc la 4. Nu-mi găsesc nicio poziţie confortabilă. Respir foarte repede, am senzaţia că mă sufoc şi am atacuri de panică. Nu ştiu cum reuşesc să am atâta energie ziua, sunt titirez. Am multe lucruri de făcut la atelier. Yiua nici atât nu pot să dorm. Am mai constatat că îmi curge sânge din gingii. Şi acum când vorbesc se întâmplă asta. L-am sunat pe medicul meu stomatolog de la Timişoara şi mi-a spus că e normal. Am evitat să fac declaraţii despre sarcină pentru că am o tromfobilie la picioare, care nu s-a vindecat. Am fost expusă unui avort spontan până la patru luni şi un pic”, a mai spus Bianca. Vedeta vrea ca fetiţă ei să semene cu Victor. Părinţii o vor cunoaşte la mijlocul lui octombrie. „Voi naşte prin cezariană. Nu suntem în Evul Mediu. M-am documentat„, a adăugat Bianca.