WOW! Ce frumoasa este! Primele poze cu fetita Biancai si a lui Victor. Cu cine vi se pare ca seamana?

Bianca Sofia

Bianca Dragusanu este fascinata de fetita ei. Blondina este foarte obosita, dar extrem de fericita. Ea a intervenit prin telefon si a facut primele declaratii despre Sofia.

„Sunt obosita, dar fericita. In fiecare zi se face mai frumoasa. In primele minute era foarte alba, acum e negricioasa, cu parul foarte negru. E toata tati, arata ca el. E tot mai frumoasa. E cuminte, nu e galagioasa, nu plange mult. E exact ce am visat si mi-am dorit. Este cel mai cuminte copil!

Incerc sa o alaptez! Daca voi putea, o voi alapta”, a spus Bianca Dragusanu.

„Am avut o stare de lesin. Mananc. Am incercat sa mananc un iaurt si un ou fiert. Apoi, niste supa

Ma doare si acum, dar merita tot efortul! Cand o vad asa mica si stiu ca este a mea… E de nedescris in cuvinte. Mama e cu mine in spital. Apoi o sa ramanem noi doi si o sa cautam o bona.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Cea mica doarme, a mancat, este totul in regula”, a mai declarat proaspata mamica.

Bianca nu se simte prea bine.

„M-am dat jos din pat de doua ori. Dar era sa lesin! Noroc ca a fost Victor cu mine. Mi s-au taiat picioarele si am chemat asistenta. Era sa fac cunostinta cu podeaua”, a precizat ea.

Un român este CEL MAI BUN PARIOR din LUME! Are procentaj de peste 90%! CUM POTI AFLA CE pariaza zilnic

bianca-dragusanu-a-nascut-o-fetita-2

Deocamdata, Bianca si Victor nu s-au decis suta la suta in privinta prenumelor. „Sofia Maria suna foarte bine. Si Amelia imi place cum suna. Ori Natalia…”, a spus Dragusanca.