ULTIMA ORĂ! Cum poţi obţine GRATIS biletul de cotă 310 şi biletul de cotă 2154

Fotbal10

FanatikSport are pentru acest weekend mai multe bilete fenomenale, de cote medii şi mari. Sarbatorim luna iulie, care a fost EXCELENTA (am castigat in jur de 8.000 de lei – iata AICI tot ce am castigat), dar si biletele BUNE intrate in aceasta luna, cum ar fi biletul de cota 10, cel de cota 1884 si multe de cote 4-5!

Si celebram cu CINCI BILETE GENIALE: cote 12, 44, 72, 310 si 2154, dar ele vor fi oferite doar abonaţilor FanatikSport. Totuşi, avem o ofertă specială pentru această seară şi mâine (sâmbătă).

Iată oferta: toţi cei care-şi fac cont la agenţia de pariuri FORTUNA vor primi GRATUIT biletele de cotă 310 si 2154! Da, total GRATUIT!.

Concret, iată care sunt paşii pentru a primi aceste bilete:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu (click AICI pentru înregistrare).
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele tau si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna. In plus, primesti si BONUSURILE de la Fortuna, care ajung la 1.000 de lei!
  3. Primeşti pe EMAIL mega-biletele de cotă 310 şi 2154!

Asta e tot! E atât de simplu! Şi de profitabil, aşa că nu mai sta pe gânduri, pune mâne şi câştigă nişte bani!

ATENTIE! DACA AI DEJA CONT LA FORTUNA, NU POTI BENEFICIA DE ACEASTA VARIANTA. EA ESTE ACCESIBILA DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA AGENTIA DE PARIURI FORTUNA.

Daca vrei si celelalate bilete si toate biletele si ponturile oferite de FanatikSport, click AICI!

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!