Ultima oră! Elodia este în viața. A apărut în urmă cu câteva zile. Iată dovada

Elodia

Avocatul Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în urmă cu nouă ani, dând naştere celui mai mediatizat caz din istoria presei româneşti. Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea ei, chiar dacă trupul avocatei nu a fost găsit niciodată.

Deşi pare greu de crezut, la doi ani de la condamnarea lui Cristian Cioacă, Elodia a reuşit să capteze din nou atenţia. Potrivit informaţiilor obţinute de reporteriispynews.ro, contul de email al Elodiei – ishalo2000@yahoo.com (aşa cum apare el în documentele de la dosar) – pare a fi accesat în mod constant. Dovadă imaginile alăturate, capturi ale unui site care detectează utilizatorii de Yahoo Messenger care au statusul „invisible”, scrie spynews.ro.

Evident, dacă excludem varianta unei erori a sistemului, numai autorităţile pot stabili cine şi în ce scop accesează contul Elodiei, sau dacă avocaţii lui Cristian Cioacă aveau dreptate atunci când spuneau sus şi tare: „Elodia este în viaţă!”

Intre timp, Cristian Cioacă are de ispășit o pedeasă de 15 ani și opt luni pentru că în 2007 a omorât-o pe Elodia Ghinescu, se simte în pericol printre deținuții de la Penitenciarul Colibași, județul Argeș.

Asta pentru că o parte dintre condamnați poartă pică reprezentanților legii ajunși și ei după gratii și vor să să răzbune și să-i „lege”, mai exact, conform jargonului din pușcării, să-i prindă la înghesuială și să le aplice o corecție fizică.

Cioaca este ţinut într-o celulă specială şi pentru a nu se intersecta cu ceilalţi deţinuţi, el nu merge la un grup sanitar folosit de majoritatea puşcăriaşilor. În plus, şi în curte este ţinut într-un colţ special de gardieni. Reprezentanţii Penitenciarului Colibaşi au confirmat că fostul poliţist a cerut să fie considerat un deţinut aflat în pericol, motiv pentru care are parte de condiţii speciale, scrie RomaniaTv.

Astfel, pentru a fi protejat, Cristian Cioacă are parte de o celulă specială, nici măcar nu merge la un grup sanitar frecventat de mulți deținuți. În plus, și în curte este ținut într-un colț de gardieni pentru a nu intra în contact cu foarte mulți deținuți din penitenciarul de maximă siguranță de lângă fabrica de automobile Dacia de la Mioveni, județul Argeș.