Un cuplu a fost surprins făcând SEX în MALL. Totul a fost filmat şi urcat pe FACEBOOK VIDEO

sex-mall

Nu este niciodată plăcut să fii prins cu pantalonii jos în public, însă, sunt câtvea situaţii în care este mai mult decât jenant.

Un cuplu australian a fost prins făcând sex într-un centru comercial din Sydney. Imaginile au fost postate pe pagina de socializare a lui Abraham Jniedi şi au strâns milioane de vizualizări, dar şi reacţii din partea internauţilor.

Cuplul a fost surprins făcând sex pe podeaua centrului comercial.

Departe de a fi dezgustat de scena pe care o filma, domnul Jniedi a fost chiar fericit de imaginile pe care reuşea să le captureze.

„Am înregistrat, am fost la locul crimei. LOL!”, spune dl Jniedi pe pagina sa de Facebook despre cuplul care a fost prins făcând sex.

Întrebaţi de ce au ales să facă asta în public, bărbatul surprins cu pantalonii în vine a răspuns: „Îmi pare rău, ne-am lăsat duşi de val”.

Domnul Jniedi îi oferă chiar şi sfaturi: „De ce nu te duci la plaja?”.

Bărbatul acceptă sfatul lui, îşi cere scuze pentru că au fost prins în flagrant şi „galant” ia vina asupra lui spunând: „Da, o idee bună. Îmi asum responsabilitatea pentru asta.”

Cei doi şi-au pus hainele pe ei şi s-au îndreptat către plajă unde şi-au continuat, cel mai probabil, ceea ce începuseră în mall.