Un TÂNĂR din Bârlad şi-a făcut APARIŢIA în LUMEA INTERLOPĂ! La numai 21 de ani, tot ORAŞUL TREMURĂ când îi aude NUMELE!

modoranu-fb

Eduard Filip este un tânăr din Bârlad care a început să se infiltreze în lumea interlopă din România. La doar 21 de ani este acuzat de ameninţare, tâlhărie şi abuz de încredere.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Potrivit vremeanoua.ro, tânărul, cunoscut şi sub numele de Modoranu, a ameninţat cu moartea administratorul unei agenţii de turism din Bârlad, după ce l-a escrocat şi i-a luat 1.00 de euro.

Modoranu este cunoscut de cetăţenii din Bârlad, după ce şi-a făcut intrarea în lumea interlopă cerând taxe de protecţie. În cazul în care cerinţele nu îi sunt îndeplinite, se pare că micul interlop apelează la ameninţări cu bătaia sau moartea.

Potrivit sursei citate, Eduard s-ar ocupa şi cu prostituţia, având o tânără pe care o trimite în Italia, iar biletele de avion le luat de la agentul pe care l-a şi ameninţat cu moartea.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

“Eu le fãceam bilete de avion, lui şi prietenei lui, pe care o duce la produs. Ştiu asta din sursã sigurã. El din asta trãieste, el se laudã cu asta. A început sã nu-mi mai aducã banii, rãmânând dator cu 200 de euro. Într-o zi m-am întâlnit în faţã la amanet cu el şi mi-a zis cã-mi dã o masinã, ca sã-i dau 1000 de euro sã o scoatã de la amanet cã rãmâne fãrã ea. Eu am vãzut maşina şi am zis cã îi dau banii, dar pãstrez masina la mine pânã aduce banii. Si asa am fãcut. Am luat masina de la amanet cu 1000 de euro, mi-a dat cartea masinii, cheile. Era un BMW. Am aşteptat sã aducã banii, dar el nu avea de gând. Mã tot ameninţa sã-i dau masina cã are treabã cu ea. Îmi trimitea mesaje de amenintare, cã îmi dã foc. A venit odatã la o cafenea unde eram si eu, mi-a tras una în spate si m-a scos afarã. M-a ameninţat sã-i dau actele şi cheia de la maşinã şi a zis cã a doua zi aduce maşina sau banii. Şi n-am mai vãzut nici maşina, nici banii, 1200 de euro. Am fãcut plângere la poliţie şi a venit la mine maicã-sa ca sã-mi retrag plângerea, cã îmi dã banii. Dar el i-a zis mamei lui ca sã nu-mi dea banii, cã n-are ce sã-i facã, îi dã un an cu suspendare… Este pus pe japcã! Am auzit cã acum se duce la altã agentie sã-i facã biletele de avion, mai bine ar fi atenţi”, a transmis administratorul agenţiei de turism din Bârlad.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Tânărul interlop este anchetat acum pentru tâlhărie şi ameninţare.