Vacanta de cosmar pentru Nicoleta Luciu

Luciu

Vacanta de vara din acest an petrecuta in Croatia, s-ar putea transforma pentru mamica Nicoleta Luciu in cea mai memorabila din cate i-a fost dat sa traiasca pana acum.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Plecata in vacanta in urma cu 10 zile, in Croatia, unde va sta o perioada de 2 luni, Nicoleta Luciu are parte de emotii cumplite, nopti albe si griji cat pentru patru 4 parinti la un loc. Totul a inceput dupa ce vedeta de televiziune a sesizat ca pe corpul copiilor sai a aparut o serie de bubite. A doua zi, in loc sa se estompeze acestea s-au accentuat si s-au inmultit, iar bruneta a decis sa le fotografieze si sa trimita pozele medicului ei din tara, pediatrului copiilor sai, pentru a le studia si a da verdictul.

“Banuim ca ar fi varsat de vant ( n.r. : varicela – boala infecto-contagioasa, cu raspandire extrem de larga, cu eruptie specifica bolii sub forma de vezicule, care apar in valuri eruptive succesive. Veziculele sunt adanci, iar ruperea lor determina aparitia de cicatrici definitive. Poular i se mai spune si varsat de vant). Am trimis fotografii pediatrului in tara si asteptam evolutia si verdictul. Pana atunci, le dau copiilor pe piele cu arnica, o crema care imi e foarte ajutatoare. M-am pregatit insa pentru ce e mai rau, doar sunt spartana, nu ma dobora pe mine varsatul de vant. Problematic o sa fie daca vor face toti 4 in acelasi timp, pentru ca trebuie urmariti si in somn ca sa nu se scarpine. Varsatul de vant lasa semne pe viata. Am luat dupa mine din tara, doua cutii mari cu medicamente, siropuri si antibiotic. 2000 de lei am dat pe medicamente inainte sa plec. Unii cheltuie banii astia in vacante, eu ii bag in pastile cumparate preventiv fara de care nu plec. La mine totul e amplificat, e de 4 ori ca si numarul copiilor. Doar de temperaturama tem ca daca creste la doi dintre ei nu stiu cum sa ma mai impart. Sunt eu, sotul si o bona, iar ei sunt 4 cu nevoi diferite”, a declarat Nicoleta Luciu.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!