Vacanțele de vis s-au transformat în sejururi de coșmar pentru vedete

Andreea Mantea1

Oricât de bine ţi-ai planificat vacanţa, elementul-surpriză ţi-o poate da peste cap. Li s-a întâmplat mai multor celebrităţi autohtone, pentru care ceea ce a-nceput ca o escapadă de vis s-a transformat într-un sejur de coşmar. În unele cazuri, vedetele au ajuns să se teamă pentru viaţa lor!

Anna Lesko a tras o sperietură groaznică în timpul unei excursii în Munţii Bucegi, cu un grup de prietene şi un ghid. La jumătatea traseului, basarabeanca a dat nas în nas cu… Moş Martin!

“Ursul cobora spre noi. Am auzit cum crengile se rupeau, apoi un mormăit… Ne-am speriat foarte tare când ne-am trezit cu el în spatele nostru. Ne-a urmărit o porţiune de drum”, a povestit cântăreaţa. Înainte de a se aventura pe munte, Anna se documentase cum trebuie procedat în astfel de situaţii, fără a bănui că acest lucru îi va salva viaţa.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

“Am făcut gălăgie, am urlat şi ne-am mişcat foarte repede. Iar traseul nu e deloc uşor, nici dacă-l faci în condiţii normale, fără stres. Abia când am ajuns sus, aproape de cruce, am făcut o pauză, fiindcă acolo cică urşii nu prea urcă, pentru că nu au ce mânca. Ne-a şocat această întâlnire. Însă, în rest, excursia a fost superbă”, a mai spus basarabeanca.

Adelina Pestriţu

În cea mai frumoasă vacanţă petrecută în America alături de iubitul ei, Speak,Adelina Pestriţu a avut parte şi de cea mai mare sperietură: a făcut un atac de panică pe un vas de croazieră când nava, zguduită serios de valuri uriaşe, a început să se încline periculos.

“Am legat Orlando cu Miami şi cu Bahamas. Pe vasul de croazieră care ne ducea în Bahamas, am avut nişte zile cu valuri destul de măricele, iar mie mi-e puţin cam rău de mare. De fapt, nu numai că mi-e rău, mi-e frică, Doamne fereşte!, să nu se întâmple ceva! Şeful de pe vas era român şi am profitat de asta, îl sunam din 10 în 10 minute. «Alo, spune- mi, cum e? Cum stăm? Suntem OK? Suntem safe? Sunt valuri mai mari?». Cu o zi înainte să ieşim în larg, avusese loc un uragan în zonă şi eu aveam mari emoţii. Ştiu să înot, dar nu când este foarte adâncă apa, am fobie de adâncime. Când ştiu că e adâncă apa sub mine, uit să înot”, ni s-a destăinuit Adelina.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Andreea Mantea

Pe Andreea Mantea o trec fiorii când vede la ştiri că s-au înecat turişti în Marea Neagră. Motivul: şi ea era să se înece. De două ori!

“În urmă cu câţiva ani, am mers în vacanţă la mare, să mă bucur de câteva zile de odihnă şi să îmi încarc bateriile. Soarele ardea atât de tare, încât te îndemna să te arunci în marea care era, de altfel, foarte calmă. La un moment dat, m-am aventurat prea mult în larg, mă gândeam că nu se poate întâmpla nimic rău, dar un cârcel mi-a pus viaţa în pericol. Recunosc, m-am panicat, pentru că nu ştiu dacă îmi auzea cineva strigătele de ajutor. Am fost la un pas să mă înec. Din fericire, un salvamar mi-a sărit în ajutor. În acele momente, mi s-a scurs viaţa prin faţa ochilor”, ne-a povestit vedeta Kanal D.

Istoria s-a repetat în Thailanda, unde bruneta şi prietenele ei au decis să bifeze un concediu exotic: “Una dintre experienţele care m-au speriat teribil a avut loc pe o plajă mai retrasă, neamenajată. Odată ajunse acolo, am adormit toate şi ne-a trezit fluxul, apa care într-un timp foarte scurt ne-a ajuns până la bărbie. Panica s-a instalat imediat! Doar una dintre noi ştia să înoate foarte bine, dar, cuprinsă de panică, a uitat instantaneu… Marea ne-a înghiţit la propriu, credeam că nu vom scăpa tefere, dar cu puţin noroc, am reuşit să ne salvăm”.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Vizi Imre

Vizi Imre, finalistul concursului “Vocea României”, a căzut victimă hoţilor într-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale ţării noastre, Sighişoara.

“Mi-a fost furată geanta dintr- un restaurant, cu tot ce aveam în ea, adică bani, tabletă, acte şi cheia maşinii. Cum nu am mai putut să plec acasă, am dormit lângă maşină, de frică să nu vină hoţul, s-o descuie şi să plece cu ea. A doua zi dimineaţa, l-am sunat pe tata să vină să mă ia şi am zis că spargem maşina, rezolvăm cumva. Când colo, tata mi-a zis că are cheia de rezervă!”, ne-a povestit cântăreţul.

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu nu şi-a închipuit că o zi petrecută într-o destinaţie de vis se va sfârşi cum nu se poate mai prost. Acum câţiva ani, fosta prezentatoare TV s-a aventurat cu soţul şi gaşca de prieteni pe o insulă pustie din Malaezia, iar ce-a urmat n-o să uite toată viaţa.

“Se închiriau insuliţe cu ziua. Puteai să îţi iei o insulă pentru tine şi familia ta sau pentru prieteni. Ne-a adus un localnic cu barca şi i-am zis: «La ora 16.00 vii să ne iei!». Am ajuns pe insulă, numai că am ignorat semnele pe care scria: «atenţie la babuini! ». Am zis: ei, cine ştie, o fi vreo maimuţă rătăcită. Am stat noi şi ne-am jucat cât ne-am jucat în apă şi ce să vezi, un tablou care ne-a lăsat mască pe toţi: zeci de babuini, care ne-au luat lucrurile şi ne-au făcut genţile praf. Am alergat prin junglă ca să recuperez portofelul, pentru că-mi luaseră portofelul cu acte, cu bani. Şi alergând după maimuţe, am călcat pe un şarpe şi el m-a muşcat. Am ajuns la spital. Cică era neveninos, mă întreb după ce şi-au dat seama, colţii se vedeau, adică urmele muşcăturii. Oricum, de acolo şi până la spital am trăit nişte momente… De la febră, aveam senzaţia că mi se încleştează gura!”, ne-a povestit Roxana.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!