Veste cumplită pentru Georgiana Radu, fata bătută 22 de ore de iubit. Ce a decis instanţa

georgiana2_4d91d5ce28

Georgiana Radu, tânăra din Lugoj pe care fostul ei iubit a bătut-o cu sălbăticie timp de 22 de ore, a aflat zilele trecute o veste cum nu se poate mai proastă. Individul care a mutilat-o a fost lăsat în libertate.

Adrian Claudiu Bajus, bărbatul care şi-a bătut iubita anul trecut, timp de 22 ore, lăsând-o mai mult moartă decât vie, nu va face puşcărie pentru fapta lui. Instanţa a decis că individul, un tânăr om de afaceri din Timişoara, merită o pedeapsă de doi ani şi jumătate cu suspendare, pentru violenţă domestică.

În perioada în care ispăseşte pedeapsa cu suspendare, Adrian Claudiu Bajus este obligat să frecventeze 3 programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate, dar şi să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Pe lângă această pedeapsă, magistraţii au dispus obligarea bărbatului la plata unor daune morale de 20.000 de euro, sumă mult mai mică decât cea cerută de victimă (Georgiana ceruse 100.000 de euro).

De când a aflat senţina judecătorilor, Georgiana Radu nu mai are linişte. Ea se teme în continuare de fostul iubit, dar acesta i-a transmis că poate sta liniştită, deoarece el nu se va apropia niciodată de ea.

Georgiana Radu, tânăra care a fost bătută timp de 22 de ore de iubitul ei gelos până când i-a rupt trei coaste și a spart peretele cu capul ei, încearcă să-și revină din șocul pe care l-a trăit în toamna trecută. Însă nu are de gând să-și ierte călăul. Georgiana se află într-un program de reabilitare care, se pare, a început să dea roade.