Vica era fericita ca a gasit in sfarsit o bona pentru Edan, dar femeia s-a dovedit cel mai mare cosmar al ei

vica

Vica era fericita ca in sfarsit a reusit sa gaseasca o noua bona pentru fiul ei. Daniela s-a dovedit insa un mare cosmar. Femeia era neindemanatica si nepriceputa, i-a stricat pantalonii de piele si un pulover de casmir, a spart un pahar de cristal si nu a indeplinit cum trebuie nicio sarcina din cele date de Vica.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

 „Asta e o casa pretentioasa, eu am haine pretentioase. Cum sa bagi pantalonii de piele la masina de spalat? Sa nu te atingi de lucrurile mele, de haine, de bijuterii. Nu suport ca cineva sa se atinga de lucrurile mele personale”, a spus Vica Blochina.

In plus, bona nu se comporta deloc cu Edan asa cum ar fi trebuit. Nu a reusit sa il convinga nici macar sa se spele pe maini, daramite sa manance sau sa isi faca temele. Apoi, pustiul a convins-o sa iasa din casa sa plimbe cainele, in timp ce el a ramas singur acasa. Ce s-a intamplat in lipsa ei… nici nu va puteti imagina.

Ramas singur acasa, Edan a facut un haos de nedescris. A aruncat lucrurile in mijlocul sufrageriei, i-a ravasit pantofii Vicai, a fugit din casa, ba chiar a amenintat-o pe bona. „Daca nu faci tot ce iti spun eu, o sa ii spun totul mamei. Trebuie sa fii servitoarea mea”, a spus Edan.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

„Am vrut sa o terorizez, am vrut sa o testez, sa vad daca e ferma sau daca rade, glumeste cu mine”, a explicat el, apoi.

Cand s-a intors Vica, Edan i-a dat raportul. „Nu am facut dus, ti-a umblat prin lucruri. Si-a dat cu parfumul tau, ti-a probat ochelarii, hainele, pantofii. A stat in patul tau”, a spus fiul lui Pitzi.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată