VIDEO Poveste socanta de dragoste! Cantaretul de muzica populara care se iubeste cu o pustoaica: „Nu mi-a fost teama ca fac sex cu o minora”

poveste

Ea are 17 ani, el 52. Ea este minora si insarcinata, el este cantaret de muzica populara care i-ar putea fi tata.

„La inceput a fost doar pe plan profesional ceva intre noi. Ne-am cunoscut la niste repetitii, la fratele meu”, a povestit el.

 „Nu a fost dragoste la prima vedere! Muzica ne-a legat! Nu mi-a placut, nu canta prea bine cand am cunoscut-o! I-am lasat un comentariu pe Facebook, ei i-a placut si am intrat in vorba”, a mai spus Marinel pentru WOWbiz. „O priveam ca pe copilul meu, mi-a povestit viata ei. La inceput am compatimit-o, stiam ce inseamna sa ai copii”, a precizat barbatul.

Pana la 5 ani a fost intr-un centru de plasament, apoi a fost adoptata. „Nu am simtit iubirea de parinti. Au fost mai reci! N-au avut o reactie prea buna, nu mai vorbim deloc! Nu ne mai vorbim de vreo 5 luni. Tata mi-a spus sa fac avort! Daca pastrez copilul, sa ma mut la barbatul meu, sa imi fac casa mea”, a povestit adolescenta.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

„Am ajuns asa din cauza tatalui ei”, acuza Marinel.

„Ce m-a atras la el e ca e sincer, iubitor, intelegator! Mi-au placut mult ochii”, a precizat Valentina. „E o fata simpla, modesta. In ochii ei vedeam ca are nevoie de ajutor. Avea nevoie de un sprijin moral, nu financiar. Ii lipsea dragostea! Mi-au placut ochii ei”, a mai declarat artistul in varsta de 52 de ani.

Valentina a renuntat la scoala! „Am 10 clase. Am renuntat pentru ca nu pot sta in galagie din cauza sarcinii. Ma durea si spatele. Nu imi pare rau! Pot sa fac seral, nu e niciodata prea tarziu sa recuperez cu scoala”, a explicat ea.

„Nu vreau sa o chinui si sa o trimit la scoala”, a spus si viitorul ei sot.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

La 52 de ani, Marinel va fi tata din nou! Are deja trei copii, toti mai in varsta decat actuala sa iubita!

„Am lasat insarcinata o minora! Ok! Cunosc si eu legile, am citit si eu! Nu mi-a fost teama de lege ca am facut sex cu o minora. Eu stiu ca pot sa fac copii. As mai vrea inca un copil cu ea, normal”, a explicat el. Barbatul nu este inca divortat. „Vreau sa il bag acum. Poate luna viitoare. Divortul costa niste bani. Sotia nu a reactionat in niciun fel, pe ea cred ca o amuza. Sau poate o intristeaza. E problema ei. Pe Valentina o iubesc foarte mult. O ajut, o invat sa gateasca, nu e nicio problema”.

„Nu am mai fost cu multi barbati. Am mai avut 2-3 barbati, nu am fost eu cu relatiile”, a spus ea. „Am avut niste retineri! Ca orice barbat… Relatia noastra a luat amploare! Am dat o declaratie ca raspund pentru ea. Sunt tutorele ei, sta la mine, e monitorizata, suntem vizitati o data la doua luni de la cineva de la primarie. M-am gandit ca e cam mica, dar daca ea nu a avut nicio retinere…”, a precizat el.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Ecaterina si Ion Ciusanu sunt parintii adoptivi ai fetei! Mama ei a intervenit prin telefon:

„Cum sa fim noi de acord cu asa ceva? Cu o astfel de relatie? Daca se iubesc, sa nu ne tarasca pe noi in mizeria asta! E treaba lor! Fata asta a noastra… Am ingrijit-o, am educat-o cum am stiut noi… Ea vrea sa ne faca numai rau. Ne taraie prin noroi. Ne-a facut reclamatie! Da, i-a fost teama sa recunoasca ca este insarcinata cu el!  Acum sa ramana impreuna si sa isi creasca fetita! Putea sa ne spuna ca simte ceva pentru el. El putea sa vina, fiind mai mare, ne cunostea, e orasul mic, ne stim! Eu am stiut ca este insarcinata din prima luna, dar nu a vrut sa recunoasca! A spus ca i s-a dereglat ciclul dupa un alt tratament. El e un barbat in varsta, e bolnav”.