VIDEO: Spectacol la eliberarea unui celebru interlop din Bucureşti. Numai în filme mai vezi aşa ceva!

salvatore-

Mai mulţi interlopi din Bucureşti au făcut un adevărat spectacol în faţa Penitenciarului Ploieşti, la eliberarea unuia dintre liderii grupării Sportivilor, scrie Spynews.ro.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Foarte respectat în mediile interlope din sectorul 4, Salvatore B., zis Nebunu, a fost eliberat, recent, din Penitenciarul Ploieşti.

La poarta închisorii, acesta a fost aşteptat de aproximativ 20 de prieteni, care au făcut un adevart spectacol. Încă din primul moment în care Salvatore a ieşit din clădirea închisorii, prietenii l-au aplaudat ca pe o adevărată vedetă. Apoi, ca în filmele cu mafioţi, interopii au stat la coadă ca să-l pupe pe Salvatore pe amândoi obrajii.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

La un moment dat, absorbiţi de importanţa momentului, aceştia nici nu şi-au dat seama că au blocat circulaţia şi au declanşat un cor de claxoane. Ulterior, la geam a apărut şi fratele interlopului eliberat, Mircea B., iar atenţia asistenţei s-a întreptat, pentru câteva secunde, către acesta. Prietnii i-au transmis mesaje de încurajare şi i-au arătat semnul victoriei.

Ulterior, aceştia l-au luat pe Salvatore şi l-au dus acasă, la Bucureşti, iar seara au organizat, în cinstea acestuia, o petrecere cu lăutari.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT