VLADIMIR PUTIN a UCIS 224 de ruși: cine aruncă această acuzație grea

Vladimir Putin

Vladimir Putin. În urmă cu două luni, la 31 octombrie 2015, lumea a aflat cu răsuflarea tăiată că un avion cu 224 de oameni la bord s-a prăbuşit în Peninsula Sinai din Egipt. Pe durata investigaţiilor s-a aflat că tragedia a fost cauzată de o bombă, pentru care şi-au asumat răspunderea teroriştii din Statul Islamic. De fapt, totul ar fi o perdea de fum, iar autorul crimei ar fi Vladimir Putin, care a pus la cale o strategie minuţioasă de a „împuşca doi iepuri cu un foc”.

CITESTE SI: ALARMĂ NAŢIONALĂ! Sunt căutate PERSOANELE care un punct negru în PALMĂ

Zborul Metrojet 9268 urma să transporte, în ultima zi a lunii octombrie, 217 turişti ruşi de pe coasta Mării Roşii acasă la Sankt Petersburg. Echipajul format din 7 persoane este unul experimentat, căpitanul Valey Yurievich Nemov având 12.000 de ore de experienţă.

Statul Islamic

Avionul a decolat de la Sharm el-Sheikh la 4 dimineaţa, iar după 23 de minute s-a prăbuşit în pustietatea din Sinai. Timp de câteva ore informaţiile au fost contradictorii, iar primii care şi-au asumat răspunderea pentru tragedie au fost teroriştii din Statul Islamic (ISIS).

Adevărul e că nici ISIS nu ştia prea multe despre accident şi nici măcar ce s-a întâmplat cu exactitate, scrie publicaţia britanică Daily Mail. Teroriştii au dat de înţeles că au doborât avionul de la sol, dar ulterior anchetatorii au aflat cauza reală: o bombă plasată sub un scaun.

CITESTE SI: ANTONIA are un mare secret faţă de Alex Velea. Antonia ar putea muri, dar Velea vrea neapărat

Putin în Sinai

După două luni de la moartea celor 224 de oameni, Rusia este mai prezentă ca oricând în Orientul Mijlociu. Forţele ei aeriene bombardează Siria, iar legăturile cu Uniunea Europeană sunt puternice şi animate de spiritul unei coaliţii anti-teroriste încropite pe fugă.

Ce diferenţă pentru Vladimir Putin faţă de acum un an, când lumea întreagă îl condamna pentru războiul civil din Ucraina şi „furtul” peninsulei Crimeea! După atentatele de la Paris, din 13 noiembrie, preşedintele francez Francois Hollande s-a grăbit să meargă la Moscova, pentru a discuta cu omul care îl poate ajuta în lupta împotriva extremiştilor musulmani.

Situaţia actuală favorabilă lui Putin a fost regizată cu atenţie de liderul de la Kremlin. Asta susţine Boris Karpichkov, un fost agent KGB, care trăieşte în prezent în Anglia sub o identitate nouă, citat de Click.ro. Desigur, teoria lui poate fi privită cu scepticism, având în vedere că omul a căzut în dizgraţia şefilor şi a mers la închisoare din cauza unor sume de bani, înainte de a fugi în Marea Britanie. Totuşi, varianta avansată de el merită prezentată.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani, dar e ţinut SECRET. Fiecare îl are în casă, dar îl IGNORĂ

KGB la Kremlin

Karpichkov susţine că a păstrat legături în KGB şi în cercurile puterii de la Kremlin şi că a aflat astfel că tragedia din Sinai a fost un element care să ajute Rusia. Vladimir Putin şi-a exprimat îngrijorarea pentru faptul că Rusia pierde influenţă politică în Siria şi Orientul Mijlociu. De asemenea, era preocupat de soarta aliatului său tradiţional, Bashar al-Assad, ameninţat cu răsturnarea de către rebeli.

Mai mult, exporturile de armament ruseşti către această zonă erau în pericol, aşa că Moscova avea nevoie de o justificare pentru a se implica militar şi politic, susţine maiorul Karpichkov. Cu alte cuvinte, „doi iepuri dintr-un foc”.

CITESTE SI: Triunghi AMOROS inedit în showbiz-ul românesc: Dan Bittman – Cristina Spătar şi o vedetă misterioasă

Atentat la nivel înalt

Strategia pusă la cale de Putin şi apropiaţii săi s-ar fi materializat într-un dosar ce conţinea inclusiv modalităţi de aplicare. Ofiţerii din serviciile secrete au venit cu ideea de a pune o bombă într-un avion de linie, de a-i acuza pe islamişti de terorism şi de a câştiga astfel dreptul de a interveni pentru anihilarea lor. După ce planul a fost aprobat, s-a trecut la aplicarea lui.

Concret, un agent secret şi-a luat o vacanţă în Egipt, la Sharm el-Sheikh. Acolo a început o idilă cu o rusoaică, iar la plecare i-a înmânat un „cadou” pe care ea trebuia să-l livreze părinţilor lui, în ţara natală. Pachetul era bomba care a distrus avionul.

Boris Kapichkov susţine că explozibilul este ciclonit, un substitut puternic pentru TNT, iar detonatorul – un EHV-7, construit exclusiv pentru forţele speciale.

CITESTE SI: CONCURS NATIONAL! Câştigă TABLETE şi BANI instant! BANII îi câştigă fiecare PARTICIPANT, pe loc! 

Comentarii pe FanatikSport.ro

  1. danutzpop@yahoo.co.uk'Dande Popescu

    slabutz. In cazul ISIS Putin ar fi avut oricum toata sustinerea. In plus, la momentul accidentului Putin deja era pe felie si nimeni nu-i reprosa asta.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.