Vocea României 2016. Ada, fiica lui Cornel Palade, a urcat pe scenă la Vocea României

cornel-palade

Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, actriță și cântăreață, a ținut să-și încerce norocul pe scena de la Vocea României 2016. Celebrul ei tată a însoțit-o și a încurajat-o din culise, alături de mama acesteia.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

”Am încercat să o trimis spre alte preocupări, dar tot la scenă a ajuns. Unde era o scenă trebuia să se cațere pe scenă, dansa, făcea price să fie în centrul atenției”, a povestit Cornel Palade despre Ada. Tânăra a dorit să puncteze că încearcă să facă totul prin propriile forțe. ”El este tatăl meu, dar asta nu înseamnă că el este cel care îmi deschide mie ușile”, a spus Ada, fiica lui Cornel Palada.

Ada Palade a interpretat o piesă a lui Janis Joplin, însă nici unul dintre antrenori nu s-a întors, cei patru motivând la final faptul că piesa nu s-a potrivit prea bine cu vocea ei.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Fiica lui Cornel Palade, bătută acum 3 ani de un șofer RATB

În 2013, Ada, fiica lui Cornel Palade, a avut parte de un eveniment nefericit, fiind victima unei altercaţii în care a fost implicat un şofer RATB. Ada se îndrepta spre casă, iar la intersecţia Bv. Aerogării cu DN1, şoferul unui autobuz, care se şicanase cu tânăra în trafic din cauza benzii pe care rula aceasta, a oprit la semafor şi s-a dat jos din autovehicul. Ada a coborât şi ea pentru a discuta cu el, iar bărbatul a început cu injurii şi, nervos nevoie mare, se pare că ar fi lovit-o pe fiica lui Cornel Palade. La un moment dat, acesta i-ar fi dat Andradei două palme, potrivit plângerii pe care tânăra a depus-o la Secţia 2 de Poliţie, înainte de a merge la IML.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!