Wizz Air reduce, marţi, preţul biletelor cu 25% pe toate rutele din România

Wizz

Wizz Air reduce preţul biletelor cu 25% pe toate rutele din România pentru membrii Wizz Discount Club, promoţie ce se aplică pentru rezervările efectuate marţi, 28 iunie a.c., potrivit unui comunicat al companiei.

Această reducere este valabilă doar pentru o rezervare nouă, pe un singur segment şi cuprinde taxele mandatorii şi un bagaj mic de cabină, se arată în comunicatul remis, marţi, AGERPRES.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte, marţi, atingerea pragului de 25 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu costuri reduse din şi spre România.

Wizz Air oferă în prezent 118 rute, de pe nouă aeroporturi din România, către 16 ţări, pentru multe dintre ele tarifele începând de la 39 de lei (preţ valabil pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse). Compania are 600 de angajaţi în România, operaţiunile Wizz Air din acest an facilitând indirect în Romania peste de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, cum ar fi serviciile de turism şi cele hoteliere.

‘Aniversarea de astăzi (marţi, n.r.) subliniază angajamentul Wizz Air pentru România şi oportunităţile de a călători la preţ redus, pe care Wizz Air continuă să le ofere pasagerilor, inclusiv, în curând, o schimbare majoră în transportul aerian intern din România. Suntem încântaţi să sărbătorim 25 de milioane de pasageri transportaţi, iar ca mulţumire pentru cei mai fideli clienţi, anunţăm o reducere de 25% valabilă pe toate rutele din România pentru rezervările realizate de membrii Wizz Discount Club astăzi, 28 iunie 2016. Fie că eşti deja unul dintre cei 900.000 de membrii Wizz Discount Club sau te înscrii chiar acum, te afli la doar câteva click-uri distanţă de o reducere specială şi de posibilitatea de a călătorii spre cele 51 de destinaţii minunate la preţuri şi mai mici, în timp ce te bucuri de serviciile profesioniste de la bordul aeronavelor noastre’, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer, Wizz Air.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Wizz Air operează o flotă de 70 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări. Compania a fost aleasă recent ‘Value Airline of the Year 2016’ de către editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviaţie.