Cum ti se pare? Ce pretentii au Clejanii daca sunt chemati sa cante in strainatate. La asa ceva nu te-ai fi gandit in veci!

Viorica si Ionita de Clejani au inceput sa fie din ce in ce mai solicitati peste granite.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

In aceasta toamna, Ionita de la Clejani, sotia sa, Viorica, fiica Margherita si fiul lor, Fulgy, se pregatesc sa plece alaturi de alti 12 instrumentisti ai tarafului de la Clejani, in tarile din Scandinavia, unde vor sustine o serie de concerte. Discutiile sunt in toi, Ionita avand grija sa stipuleze in contract clauzele si pretentiile pe care le solicita pentru oamenii sai.

maxresdefault-4

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

“Fara angajament scris nu ne deplasam! Avion, hotel de 5 stele, masa la restaurant cu preparate specific zonei si, in plus, o oglinda si un buchet de trandafiri in backstage. Suntem in discutii avansate pentru Scandinavia, respectiv Danemarca, Suedia si Norvegia”, ne-a declarat Ionita de la Clejani. In urma cu cateva luni, in timpul vizitei actorului Johnny Depp in Romania, Ionita si Viorica de la Clejani, alaturi de copiii lor si taraful pe care il conduc au fost invitati sa cante si sa faca atmosfera in restaurantul in care a cinat celebrul actor.